Bραβείο για το ΚΙΑ Sorento


Το ΚΙΑ Sorento πρόσθεσε ένα ακόμη βραβείο στη συλλογή του όταν η Βορειοδυτική Ένωση Αυτοκινητιστικού Τύπου στις ΗΠΑ επέδωσε στο δημοφιλές όχημα τον τίτλο του SUV καλύτερης αξίας στον ετήσιο διαγωνισμό που διοργανώνει. Το βραβείο αυτό ήταν το 3ο για 3η συνεχόμενη χρονιά.
  • 9/11/2004
&00 Το ΚΙΑ Sorento πρόσθεσε ένα ακόμη βραβείο στη συλλογή του όταν η Βορειοδυτική Ένωση Αυτοκινητιστικού Τύπου στις ΗΠΑ επέδωσε στο δημοφιλές όχημα τον τίτλο του SUV καλύτερης αξίας στον ετήσιο διαγωνισμό που διοργανώνει. Το βραβείο αυτό ήταν το 3ο για 3η συνεχόμενη χρονιά. ''Είμαστε παρά πολύ ευχαριστημένοι με τις επιδόσεις του Sorento και μας τιμά ιδιαιτέρα το γεγονός του 3ου τίτλου μέσα σε 3 χρόνια που μας επιδόθηκε'' δήλωσε ο κ. Peter Butterfield, πρόεδρος και CEO της KIA Motors America. ''Είναι ένα αυτοκίνητο που εξοπλίζεται με πραγματικά επιθυμητά χαρακτηριστικά από τη μεριά του καταναλωτή και διακρίνεται για τις πραγματικές του δυνατότητες εκτός δρόμου. Ως εκ τούτου συνεχίζει να θέτει τα στάνταρτ στην κατηγορία του''.
Το Sorento διαγωνίστηκε απέναντι σε 16 αντιπάλους (οχήματα ελευθέρου χρόνου OFF-ROAD) σε διάρκεια δύο ημερών. Ειδικά την πρώτη ημέρα εξαιρετική ήταν η παρουσία του στη διαδικασία επιτάχυνσης και φρεναρίσματος καθώς και στο σλάλομ.

e-go.gr