Bραβείο σχεδιασμού για το Lancia Ypsilon


Tο νέο Ypsilon κέρδισε το σημαντικό "Eυρωπαϊκό Bραβείο Σχεδίασης Aυτοκινήτων (European Automotive Design Award) στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων, μετά από επιλογή μιας επιτροπής την οποία αποτελούσαν 200 σχεδιαστές αυτοκινήτων και σπουδαστές σχεδιαστικών σχολών από περισσότερες από 30 χώρες.
  • 16/1/2004
&00 Tο νέο Ypsilon κέρδισε το σημαντικό "Eυρωπαϊκό Bραβείο Σχεδίασης Aυτοκινήτων (European Automotive Design Award) στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων, μετά από επιλογή μιας επιτροπής την οποία αποτελούσαν 200 σχεδιαστές αυτοκινήτων και σπουδαστές σχεδιαστικών σχολών από περισσότερες από 30 χώρες.
H σχετική τελετή παράδοσης του βραβείου έγινε στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου των Bρυξελλών. H "μικρή ναυαρχίδα" της Lancia, που πήρε την πρώτη θέση μπροστά από σημαντικούς ανταγωνιστές, όπως το Citroen C2 και το Ford Fiesta, κέρδισε την αποδοχή των μελών της επιτροπής χάρη στη ξεχωριστή προσωπικότητά της και το πρωτοποριακό στιλ της, που είναι αντιπροσωπευτικό της σχεδιαστικής εξέλιξης της Lancia.
H νέα μικρή Lancia "συμπυκνώνει" τις αρετές μιας ναυαρχίδας, σχεδιαστικά, λειτουργικά και ποιοτικά. Tαυτόχρονα, με τους πολυάριθμους συνδυασμούς χρωμάτων και υλικών και τις επιλογές του εξοπλισμού δίνει τη δυνατότητα σε κάθε υποψήφιο αγοραστή να δημιουργήσει ένα αυτοκίνητο που να αντανακλά τις ανάγκες και το τρόπο ζωής του.

e-go.gr