Βράβευση της Kosmocar-Volkswagen στην «Ημέρα του Μαραθώνιου»


Τιμητική βράβευση για την Kosmocar – Volkswagen, στο πλαίσιο της Ημέρας του Μαραθώνιου, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, το βράδυ της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου. 

  • 3/2/2018

Στην εκδήλωση, τιμήθηκαν οι χορηγοί και συντελεστές των δύο κορυφαίων διοργανώσεων του είδους για το 2017 στη Βόρεια Ελλάδα, του 12ου Διεθνούς Μαραθώνιου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και του 6ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου.

Η Kosmocar – Volkswagen, ως Επίσημος Χορηγός των δύο αγώνων, είχε διαθέσει ένα στόλο 16 αυτοκινήτων. Ανάμεσά τους και το ηλεκτροκίνητο e–Golf, ως όχημα χρονομέτρησης του μαραθώνιου αγώνα καθώς και το ηλεκτροκίνητο e-up!, σε ρόλο οχήματος χρονομέτρησης του νυκτερινού ημιμαραθώνιου.

Τη βράβευση στην Kosmocar – Volkswagen έκανε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας. Παραλαμβάνοντας τα δύο αναμνηστικά μετάλλια, ο κ. Θανάσης Κονιστής, Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της Volkswagen, δήλωσε: «Σας ευχαριστώ που μας δίνετε την ευκαιρία να συμβάλουμε με πολλή χαρά στη διεξαγωγή αυτών των μεγάλων διοργανώσεων. Πέρσι ήταν η πρώτη μας χρονιά και με χαρά επιστρέφουμε και για το 2018, με επίσημα οχήματα χρονομέτρησης τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Volkswagen, να ανοίγουν το δρόμο μπροστά από τους αθλητές, καθώς πιστεύουμε πολύ σ’ αυτή τη νέα μορφή αυτοκίνησης.»

Και συνέχισε: «Τα στοιχεία που μας εντυπωσίασαν πέρσι ήταν ο όγκος των εθελοντών, αφού με χαρά και έκπληξη είδαμε όλους εσάς να βρίσκεστε με ανιδιοτέλεια δίπλα στο γεγονός, η εξωστρεφής προσπάθεια να μεταφέρουμε στα πέρατα του κόσμου το όνομα της Θεσσαλονίκης, αλλά και το πόσο έχει αγκαλιάσει όλη η Βόρεια Ελλάδα τις διοργανώσεις αυτές, πράγμα που δείχνει το βαθμό της επιτυχίας και το πόσο καλή δουλειά έχετε κάνει όλοι σας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Kosmocar-Volkswagen δεν είχε περιοριστεί αποκλειστικά στη χορηγία των δύο αγώνων. Είχε ενεργό συμμετοχή με τη δική της ομάδα δρομέων, την «Volkswagen Running Team», η οποία αποτελείται από φίλους της μάρκας καθώς και εργαζόμενους του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Eμπόρων της Kosmocar. Μάλιστα δρομείς της Volkswagen Running Team στο μεν Μαραθώνιο κατέκτησαν τις πρώτες δύο θέσεις στους άνδρες, στο δε ημιμαραθώνιο τερμάτισαν στην πρώτη εξάδα, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

Η Ημέρα του Μαραθώνιου αποτέλεσε την εναρκτήρια εκδήλωση των φετινών αγώνων, του 13ου Διεθνή Μαραθώνιου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», που θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Απριλίου 2018 και του 7ου Διεθνή Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου Θεσσαλονίκης, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2018. Η Kosmocar-Volkswagen θα είναι επίσημος χορηγός και στους δύο αγώνες.