Βραβεύσεις για τα Jeep Renegade & Wrangler


Οι οδηγοί των SUV και 4Χ4 στη Γερμανία, ψήφισαν τα καλύτερα οχήματα ελεύθερου χρόνου και ανέβασαν το Jeep Renegade και το Jeep Wrangler στο βάθρο για ακόμα μία χρονιά ανάμεσα σε 170 διαγωνιζόμενα οχήματα από 10 κατηγορίες, αναγνωρίζοντας τις εντυπωσιακές ικανότητες, την πολυτέλεια και την αξιοπιστία τους.

  • 3/4/2017

ΦΩΤΟ: JEEP

Η ιδιαίτερα σημαντική ψηφοφορία έγινε ανάμεσα όχι σε απλούς αναγνώστες αλλά στους οδηγούς SUV και 4Χ4 οχημάτων του εξειδικευμένου περιοδικού Auto Bild allrad οι οποίοι, βασιζόμενοι στην εμπειρία τους κλήθηκαν να αναδείξουν τα καλύτερα οχήματα της κατηγορίας.

Το Jeep Renegade πέτυχε το απόλυτο ρεκόρ και βρέθηκε στο TOP 3 των επιλογών των οδηγών για Off Road και SUV οχήματα μέχρι 30.000€, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά,  αποδεικνύοντας ότι οι επιδόσεις του, εντός και εκτός δρόμου, και ο αναλλοίωτος Jeep χαρακτήρας του συνεχίζουν να μαγεύουν τους οδηγούς.

Στην ίδια ψηφοφορία, του περιοδικού Auto Bild Allrad, το εμβληματικό Jeep Wrangler, ο πραγματικός απόγονος του πρώτου Jeep, Willys-Overland MB του 1941, κατέκτησε την πρώτη θέση στα SUV και 4Χ4 εισαγωγής από 30.000 έως 50.000€.