Bridgestone: Κορυφαία μάρκα ελαστικών στη Γερμανία


Τον τίτλο της κορυφαίας μάρκας ελαστικών για μία ακόμη φορά απέσπασε η Bridgestone.
  • 28/5/2009

H Bridgestone έχει καθιερωθεί ως έναs από τους παγκόσμιους ηγέτες στην κατασκευή ελαστικών, χάρη στη μοναδική της αφοσίωση στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και την πάγια, πλέον, δέσμευσή της για ασφάλεια. Σήμερα, η Bridgestone αντιπροσωπεύει την κορυφαία ποιότητα, τις σπορ επιδόσεις και την ασφάλεια. Χάρη στην κορυφαία αυτή μάρκα, η εταιρία παγίωσε την ισχυρή της θέση στην Ευρώπη, η δε εξαίρετη ποιότητα των προϊόντων της, επιβεβαιώθηκε επανειλημμένως με την κατάκτηση των κορυφαίων θέσεων σε ανεξάρτητα τεστ ελαστικών.

Ο θεσμός «Κορυφαίες μάρκες», εδώ και 14 χρόνια αναζητά τις καλύτερες μάρκες ανάμεσα σε 85 χώρες, με στόχο να δώσει έμφαση και να τιμήσει τις καλύτερες μάρκες ανά χώρα. Δεν πρόκειται μόνο για την αξιολόγηση των μαρκών μίας χώρας αλλά για την προβολή και την απόδοση διακρίσεων σε όσες μάρκες είναι αξιόπιστες και ξεχωρίζουν. Για το έτος 2009 ο θεσμός «Κορυφαίες μάρκες» δραστηριοποιείται για τέταρτη φορά στη Γερμανία. Τα κριτήρια της επιλογής είναι η κυριαρχία της μάρκας και η αποδοχή της, το σταθερό και πιστό πελατολόγιο, η μακροβιότητα της καθώς και η αξία της εταιρίας.

Η σφραγίδα "Κορυφαίες μάρκες της Γερμανίας" ισχύει για δύο έτη και ανάμεσα στις μάρκες που τιμήθηκαν μαζί με τη Bridgestone για τα έτη 2009/2010 έιναι οι ακόλουθες: Persil, Lufthansa, Deutsche Bank, Karstadt, Lego, DHL, Leifheit, Thomy, Miele, C&A και Schwarzkopf.