Bugatti: Το μυστηριώδες νέο μοντέλο που δεν έχει περάσει ποτέ στην παραγωγή (photo)


Η Bugatti teasάρει ένα νέο μοντέλο-μυστήριο, το οποίο, θα παρουσιάσει την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και μοιάζει με τροποποιημένη Chiron.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: BUGATTI - Facebook
  • 20/12/2022

Η Bugatti είναι μία αυτοκινητοβιομηχανία που έχει βάλει την υπογραφή της σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά supercars του πλανήτη, όπως για παράδειγμα, οι Veyron και Chiron, οι οποίες αποτελούν εμβληματικά μοντέλα για την εταιρεία, αλλά και για τη συγκεκριμένο κατηγορία μοντέλων πολύ υψηλών επιδόσεων.

Τώρα, η Bugatti κάνει tease ένα νέο μοντέλο, το οποίο και θα αποκαλύψει την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η νέα προσθήκη στην γκάμα του πρόκειται για ένα ήδη υπάρχον μοντέλο που δεν έχει περάσει ποτέ στην παραγωγή

Η μοναδική φωτογραφία-teaser που δημοσίευσε η εταιρεία στο λογαριασμό της στο Facebook δείχνει ένα όχημα, καλυμμένο με ένα μαύρο ύφασμα. Το εν λόγω όχημα μοιάζει πολύ με κάποια τροποποιημένη Bugatti Chiron, με την Bugatti να κάνει λόγο για «ένα διαμάντι της αυτοκίνησης που δεν πέρασε ποτέ στην παραγωγή», κάτι που προϊδεάζει για ένα πολύ ιδιαίτερο μοντέλο. Το #CHIRONProfilee έχει επίσης χρησιμοποιηθεί στην περιγραφή της δημοσίευσης.

Το κάλυμμα του αυτοκινήτου μπορεί να κρύβει τα χαρακτηριστικά του, όμως κάποια στοιχεία είναι αδύνατο να μην παρατηρηθούν. Το χαρακτηριστικό σχήμα C στο πίσω παράθυρο προδίδει ότι όντως πρόκειται για μία -πιθανώς βαριά- τροποποιημένη Bugatti Chiron, όμως το συγκεκριμένο όχημα φέρει και μία αεροτομή που προεξέχει στο πίσω μέρος.

Με την παρουσίαση του μοντέλου όλα θα αποκαλυφθούν και το μυστήριο θα λυθεί. Η Bugatti έχει αναφέρει στην παραπάνω δημοσίευση και τον οίκο αγοραπωλησιών και δημοπρασιών RM Sotheby's, όμως είναι άγνωστο, το πώς εμπλέκεται.