Chevrolet: Tο νέο Aveo στη Φρανκφούρτη


Η Chevrolet επιλέγει να κινηθεί σε αρκετά μοντέρνες έως πρωτοποριακές σχεδιαστές φόρμες στο νέο Aveo, το οποίο και παρουσιάζει επίσημα στη Φρανκφούρτη τον ερχόμενο μήνα.
  • 28/8/2007

Η Chevrolet επιλέγει να κινηθεί σε αρκετά μοντέρνες έως πρωτοποριακές σχεδιαστές φόρμες στο νέο Aveo, το οποίο και παρουσιάζει επίσημα στη Φρανκφούρτη τον ερχόμενο μήνα. Εξωτερικά η εικόνα απέχει σημαντικά απ αυτό που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα στο σούπερμινι της Chevrolet, με το σήμα να βρίσκεται τοποθετημένο στη μέση της μάσκας και τις γρίλιες να καταλαμβάνουν ένα μεγάλο μέρος του μπροστινού τμήματος του αυτοκινήτου.

Η εμφάνιση του νέου Aveo δανείζεται στοιχεία από το πρωτότυπο WTCC Ultra, που είχε παρουσιαστεί στο Παρίσι το 2006. Ωστόσο, όπως μας διαβεβαιώνει η Chevrolet, δεν είναι μόνο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά αναβαθμισμένο το νέο της μοντέλο. Η ποιότητα των υλικών είναι πολύ καλή, με τα μαλακά πλαστικά να κυριαρχούν στο ταμπλό και τα υφάσματα που έχουν επιλεγεί για την επένδυση των καθισμάτων να είναι επίσης ιδιαίτερα ποιοτικά.