Chrysler LeBaron Boat Car: Πώς μπορείτε με $800 να φτιάξετε μια αυτοκινούμενη... βάρκα!


Με βάση το Chrysler LeBaron και "περιτύλιγμα" ένα τύπου open πλαστικό σκάφος, ένα τρελός Αμερικανός κατάφερε να φτιάξει το αυτοκίνητο της ζωής του!

  • Πηγή: Barcroft Cars
  • 15/11/2020

Καμιά φορά τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται ή τουλάχιστον όπως τα έχουμε φανταστεί. Εν προκειμένω, αυτό που βλέπετε στη φωτό δεν είναι μια βάρκα που βγήκε στην στεριά, αλλά ένα ιδιόμορφο "αυτοκίνητο-βάρκα" που κατασκεύασε ένας ιδιώτης στην Αμερική.

Για την υλοποίησή του επέλεξε ως βάση ένα Chrysler LeBaron, το εμβληματικό αυτοκίνητο της αμερικάνικης φίρμας της εποχής των 70’s και 90's και ένα πλαστικό σκάφος. Ο συνδυασμός των δύο «γέννησε» το Chrysler LeBaron Boat Car, με το οποίο ο περήφανος ιδιοκτήτης του πραγματοποιεί ξεχωριστές βόλτες καθημερινά.

Βάση για το ιδιότυπο  αυτοκίνητο-βάρκα  αποτέλεσε το Chrysler LeBaron το οποίο αγοράστηκε μόλις 700 δολάρια.
Βάση για το ιδιότυπο "αυτοκίνητο-βάρκα" αποτέλεσε το Chrysler LeBaron το οποίο αγοράστηκε μόλις 700 δολάρια.

Όπως ενημερώνει, δεν του πήρε πολύ χρόνο, ούτε χρειάστηκε πολλά χρήματα για το ιδιότυπο αυτό «αυτοκίνητο», το οποίο, σημειωτέων, δεν είναι αμφίβιο, καθώς δεν επιπλέει. Τουλάχιστον, μέχρι στιγμής, καθώς τίποτε δεν είναι αδύνατον, εάν η… τρέλα σου περισσεύει.

Ο ιδιοκτήτης χρειάστηκε έναν πολύ χαμηλό μπάτζετ να φτιάξει Le Boata. Αγόρασε ένα μεταχειρισμένο Chrysler LeBaron με μόλις 700 $ και ένα μεταχειρισμένο σκάφος (χωρίς τη μηχανή) με μόνο 100 $ και αφιέρωσε μόλις τρεις μέρες για την «συναρμογή» τους.

Εκ πρώτης όψεως το Le Boata δείχνει ως μια βάρκα που «κυκλοφορεί» στον δρόμο, ωστόσο δεν είναι ακριβώς έτσι, καθώς πατάει στους τροχούς του LeBaron και φυσικά παίρνει ισχύ από τον κινητήρα του, για τον οποίο προβλέπονται αεραγωγοί για την ψύξη του. Λεπτομέρειες, όπως τα φωτιστικά σώματα, αλλά και η πινακίδα κυκλοφορίας, αποδεικνύουν πώς το πάθος για την αυτοκίνηση δεν γνωρίζει όρια!

Δείτε το σχετικό video