Colpo grosso της Opel: O VR46 πρεσβευτής του νέου ADAM!


Ο Valentino Rossi είναι ο νέος πρεσβευτής μάρκας για το κομψό, μικρό αυτοκίνητο πόλης Opel ADAM στην Ιταλία!

  • 20/2/2013

Ο Valentino “Vale” Rossi είναι ο νέος πρεσβευτής μάρκας για το κομψό, μικρό αυτοκίνητο πόλης Opel ADAM στην Ιταλία!

Ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής του MotoGP είναι ο πρωταγωνιστής μιας ευρέως φάσματος καμπάνιας επικοινωνίας με έμφαση στα κοινά χαρακτηριστικά του ADAM και του Valentino: ισχυρή προσωπικότητα, δημιουργικότητα, δυναμισμός, μέγιστη ακρίβεια. Με την τολμηρή, αντισυμβατική και απόλυτα μοναδική του εμφάνιση, το ADAM μοιράζεται τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Ιταλό πρωταθλητή μοτοσυκλετών.

Η καμπάνια καλύπτει παραδοσιακά και ψηφιακά μέσα επικοινωνίας από τηλεοπτικά διαφημιστικά σποτ μέχρι καταχωρήσεις σε έντυπα, προωθητικές ενέργειες και παρουσία σε social media.

«Ο Valentino Rossi είναι ο τέλειος πρεσβευτής για το ADAM: ανέμελος, κεφάτος, αντισυμβατικός, πάντα σε κίνηση – όπως το Opel ADAM μας. Ταυτόχρονα, πολύ σχολαστικός, προσεκτικός, απαιτεί και ενεργεί με μέγιστη ακρίβεια, όπως ακριβώς η Γερμανική μηχανολογία που αποτελεί τη βασική αξία όλων των αυτοκινήτων μας» σχολιάζει ο Roberto Matteucci, Διευθύνων Σύμβουλος της Opel Italia.

«Η επιλογή του Valentino Rossi για το ADAM επιβεβαιώνει την επιθυμία και δέσμευσή μας να διαμορφώσουμε μία νέα προσωπικότητα για τα αυτοκίνητά μας, διατηρώντας παράλληλα την έμφαση στη Γερμανική μηχανολογική ακρίβεια» προσθέτει.

Ο Valentino Rossi ερωτεύθηκε αμέσως το μικρό, μοδάτο αυτοκίνητο και πρωταθλητή εξατομίκευσης: «Το Opel ADAM με έπεισε και όχι απλά λόγω της σχεδίασης, των αξεσουάρ και της τεχνολογίας του. Πιστεύω ότι οι δυνατότητες εξατομίκευσης με τους χιλιάδες συνδυασμούς είναι απλά φανταστικές. Δεν γνωρίζω τον ακριβή αριθμό τους, αλλά σίγουρα είναι υπέρ αρκετοί για να δημιουργήσει κάποιος το τέλειο ADAM του».