Dacia Duster vs Suzuki Jimny vs Lada Niva: Ποιο ξεχώρισε στην off-road δοκιμασία (video)


Τα τρία δημοφιλή SUV ρίχτηκαν στη χωμάτινη αρένα και αναμετρήθηκαν ρόδα-ρόδα με φόντο το στέμμα του νικητή. Δείτε ποιο τα έβγαλε πέρα αποτελεσματικότερα στις προκλήσεις.

  • 21/1/2022

Σε μια δοκιμασία όπου στόχος ήταν να αναδειχτεί ο… βασιλιάς της λάσπης το γνωστό site Carwow έριξε στη  χωμάτινη αρένα τα τρία δημοφιλή SUV και τα υπέβαλλε σε μια σειρά από δοκιμασίες. Στόχος ήταν να  αποδείξουν τα τρία οχήματα τις off-road ικανότητές τους για τις οποίες διακρίνονται και βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις των αγοραστών, σε συνδυασμό πάντα με την προσιτή τους τιμή.

Το Dacia Duster έκρυβε κάτω από το καπό του έναν turbo κινητήρα 1.5 L. των 115 PS, το Suzuki Jimny έναν ατμοσφαιρικό με την ίδια χωρητικότητα και 101 PS και το Lada Niva ένα επίσης ατμοσφαιρικό σύνολο των 1.7 L. με 86 PS. Προφανώς οι κινητήρες δεν παίζουν τον πρωτεύοντα ρόλο σε αυτή τη δοκιμασία αφού μια σειρά από άλλους παράγοντες, όπως τα ελαστικά, το βάρος κ.α. επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα. Πάντως, όπως θα δείτε, τα πήγαν αρκετά καλά και βρέθηκαν πολύ κοντά στο τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε το video…