Δείτε αυτό το «made in Greece» Mitsubishi Lancer EVO IX των 700PS να προκαλεί πανικό (videos)


Το video του HillClimb Monsters με τα εντυπωσιακά περάσματα του Πασχάλη Χατζημάρκου στην Ανάβαση της Κύμης έγινε viral συγκεντρώνοντας χιλιάδες views και σχόλια από όλο τον πλανήτη.

  • 19/6/2022

Πριν από μερικές εβδομάδες το γνωστό κανάλι HillClimb Monsters στο YouTube αποφάσισε να αφιερώσει ένα video στο "θηρίο" του Πασχάλη Χατζημάρκου, το Mitsubishi Lancer EVO IX, δείχνοντάς το εν δράσει στην Ανάβαση της Κύμης.

To αποτέλεσμα ήταν το video να γίνει viral, να ξεπεράσει τις 710.000 θεάσεις και να συγκεντρώσει εκατοντάδες σχόλια από χρήστες από όλο τον κόσμο που εντυπωσιάστηκαν τόσο από τις ικανότητες του Έλληνα οδηγού όσο και από τον τραχύ ήχο του EVO.

Σύμφωνα με την περιγραφή κάτω από το καπό του Mitsubishi βρίσκεται ένας κινητήρας 4G63 που αποδίδει περισσότερους από 700 PS και συνεργάζεται με ένα 6άρι σειριακό κιβώτιο με paddles, κάνοντας το βάρους 1.150 kg αυτοκίνητο να περνάει σαν… δαίμονας μέσα από τις στροφές.

Δείτε το video

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες εβδομάδες ο Πασχάλης Χατζημάρκος συμμετείχε στον 2ο φετινό αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων στην Κύμη όπου και αναδείχτηκε νικητής στην ομάδα Formula Saloon μετά και την έξοδο που είχε ο Μάριος Ηλιόπουλος στο πρώτο σκέλος.

To HillClimb Monsters ανέβασε ένα ακόμα video από τον αγώνα παρουσιάζοντας τα αυτοκίνητα που έκλεψαν την παράσταση στην 20η Ανάβαση της Κύμης μερικά εκ των οποίων ήταν το Evo IX του Παναγιώτη Παρθένη, το Ford Escort του Μιχάλη Ευθυμίου, τη BMW E36 Turbo του Τάκη Δούβαλη, κ.α.

Δείτε το video…

Πηγή: YouTube/ HillClimb Monsters