Δείτε δύο Ford Mustang να ντριφτάρουν δίχως έλεος (Video)


Tις οδηγούν δύο "συνήθεις ύποπτοι" από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και κάνουν πραγματικά "όργια".
 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 17/12/2018

Η Ford συνεχίζει το promotion των αγωνιστικών της δραστηριοτήτων, επιδεικνύοντας για άλλη μια φορά σε ένα πολύ εντυπωσιακό video τις ικανότητες της Mustang να είναι ένα εργαλείο για κάθε οδηγική τρέλα.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση καλεί στην ίδια πίστα τον οδηγό της στα NASCAR Joey Logano μαζί με τον "πρωτομάστορα" των drift, τον διαβόητο Vaughn Gittin Jr. Η Mustang του πρώτου είναι η αγωνιστική για τις οβάλ πίστες του NASCAR ενώ το εργαλείο του δεύτερου είναι ένα φτιαγμένο "τέρας" ειδικά για αγώνες και επιδείξεις drift.

Παρά το γεγονός ότι το αυτοκίνητο της πίστας δεν είναι φτιαγμένο για τέτοια δράση, ο Logano φαίνεται ότι δεν έχει πρόβλημα να πηγαίνει και αυτός διαρκώς με το πλάι, και να κάνει κάποια πολύ εντυπωσιακά περάσματα μαζί με τον Gittin. Ο τελευταίος μάλιστα δήλωσε πολύ εντυπωσιασμένος από τις ικανότητες του Logano να προσαρμοστεί τόσο γρήγορα και τόσο εύκολα σ' αυτού του είδους τις επιδείξεις.

Λίγο πριν το τέλος της κοινής επίδειξης, μπαίνει στην παρέα και μία Shelby 350 και το γλέντι συνεχίζεται. Πατήστε το play και "μυρίστε" λάστιχο από τους καλύτερους μάστορες του είδους.