Δείτε δύο Land Rover Defender να ξεκολλούν μία νταλίκα 20 τόνων (Video)


Μία κολλημένη νταλίκα στην έρημο Ναμίμπ έδωσε την κατάλληλη ευκαιρία για μια δυναμική διαφήμιση των ικανοτήτων του νέου Land Rover Defender.

  • KEIMENO: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 16/3/2020

Αν και ακόμα δεν έχει κάνει την εμφάνισή του στις αγορές, το νέο Land Rover Defender έχει ήδη αρχίσει να χτίζει την φήμη του ως άξιος διάδοχος του κλασικού βρετανικού 4x4.

Ένα video που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μας έρχεται από την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου στη Ναμίμπια. Σ' αυτό βλέπουμε δύο Defender να συναντούν τυχαία (;) μία κολλημένη νταλίκα με φορτίο 20 τόνων, που βρισκόταν σ' αυτό το ξεραμένο ποτάμι για τρεις ημέρες!

Αναλαμβάνουν να την ξεκολλήσουν από κοινού, και όπως φαίνεται από τις εικόνες, μετά από αρκετή προσπάθεια και μεγάλη δυσκολία, τελικά τα δύο Defender καταφέρνουν να φέρουν το βαρύ φορτηγό σε σταθερό έδαφος.

Τα δύο Defender, ένα D240E και ένα P400S, φαίνεται να περνούν κάποιες δύσκολες στιγμές, καθώς το ανώτερο βάρος έλξης που δηλώνει η εταιρία είναι στους 3,5 τόνους, με το συνολικό βάρος του φορτηγού, των 20 τόνων, να ξεπερνά κατά πολύ αυτή τη δυνατότητα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το Defender έδειξε πόσο έτοιμο είναι να συνεχίσει την ιστορία του πατριαρχικού μοντέλου της εταιρίας, με την άφιξή του στην Ευρώπη να αναμένεται μέσα στην άνοιξη, πρώτα στην μακριά έκδοση 110 και μετά στην κοντή με την ένδειξη 90.