Το GMA T.50 μπαίνει σε τούνελ και προκαλεί πανικό με τον εκκωφαντικό του ήχο (video)


Ανεβάστε την ένταση του ήχου και απολαύστε τoν ατμοσφαιρικό V12 του GMA T.50 να... κάνει σκόνη τη McLaren F1. 

  • 23/7/2023

Πριν πατήσετε το play το παρακάτω video σάς συμβουλεύουμε να αυξήσετε την ένταση του ήχου. Ο λόγος είναι ο εκπληκτικός ήχος του V12 κινητήρα της Cosworth που «φοράει» τοGMA T.50 και ο οποίος ακούγεται «στερεοφωνικά» όταν μπαίνει μέσα σε τούνελ κοντά στη λίμνη Garda, στη Βόρεια Ιταλία.

Το video δημοσιεύτηκε από τον λογαριασμό Anytimespy στο YouTube και τραβήχτηκε στο πλαίσιο της ετήσιας συνάντησης που πραγματοποιούν οι κάτοχοι τηςMcLaren F1 και οι οποίοι συνοδεύουν το τελευταίο δημιούργημα του Gordon Murray. Όταν η κουστωδία των supercars φτάνει στο τούνελ τότε το GMA T.50 βάζει τα… γυαλιά στις McLaren αφού ο ήχος του είναι πολύ πιο απολαυστικός.

Το GMA Τ.50 θεωρείται η σύγχρονη εκδοχή της McLaren F1 αφού αμφότερα έχουν τη σχεδιαστική υπογραφή του Gordon Murray. Ο ατμοσφαιρικός V12 της Cosworth είναι κεντρικά τοποθετημένος και έχει χωρητικότητα 4,0 lt αποδίδοντας 663 PS στις 11.500 rpm και 467 Νm ροπής. Στις ιδιαιτερότητές τους, πέρα από τα 0,3 sec που χρειάζεται για να φτάσει από το ρελαντί στον κόφτη στις 12.100 rpm περιλαμβάνεται και ο λόγος συμπίεσης του 14:1.

Απολαύστε τον στο παρακάτω video…

Πηγή: YouTube/ Anytimespy