Δείτε ένα Toyota GR Yaris να παίρνει τα βουνά και να μπαίνει με τις μπάντες (video)


Το βρεγμένο οδόστρωμα δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στο ιαπωνικό hothatch των 261 PS το οποίο περνάει... τρένο τις αλλεπάλληλες στροφές.

  • 3/1/2023

Αν υπάρχει ένα αυτοκίνητο εκεί έξω που δεν γεμίζει το μάτι αλλά είναι την ίδια στιγμή είναι ικανό γοια να προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία στον οδηγό του, αυτό είναι αναμφίβολα το Toyota GR Yaris.

Οι συμπαγείς διαστάσεις σε συνδυασμό με τον νευρικό τρικύλινδρο turbo κινητήρα των 261 PS αλλά και την τετρακίνηση, το έχουν μετατρέψει σε μία «ρουκέτα τσέπης» που μπορεί να κινηθεί με χαρακτηριστική άνεση σε διαδρομές με αλλεπάλληλες στροφές.

Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς και μέσα από το πρόσφατο video που ανέβηκε στο κανάλι corners cz στο YouTube και δείχνει τον ιαπωνικό hothatch να κατακτάει τα βουνά.

Το video κατάφερε να μαζέψει αρκετές δεκάδες χιλιάδες θεάσεις μέσα σε λίγες ημέρες ενώ το σχόλιο που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η παρατήρηση ενός θεατή για τον τρόπο με τον οποίο έχει σεταριστεί ο κεντρικός καθρέφτης.

Όπως θα διαπιστώσετε οδηγός τον έχει τοποθετήσει έτσι ώστε να μεγιστοποιήσει το οπτικό του πεδίο προς τον δρόμο ενώ ένας... θεούλης στα comments αναρωτήθηκε: «Και πως θα δει από πίσω τη BMW που θα του παίζει τα φώτα για να προσπεράσει;».

Δείτε το εντυπωσιακό video…