Δείτε γιατί το κόκκινο χρώμα καθυστερεί την παραγωγή των Tesla!


Ο ίδιος ο Elon Musk παραδέχεται ότι ένας ακόμα λόγος για την καθυστέρηση στις παραδόσεις των Model 3 είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η εταιρία με την βαφή τους.
 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 1/9/2018

Και τα προβλήματα της Tesla δεν φαίνεται να έχουν κάποιο τέλος, ιδίως με το Model 3. Η τελευταία είδηση που προέκυψε είναι ότι παρουσιάζονται καθυστερήσεις στις παραδόσεις, λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει η εταιρία στην βαφή των αμαξωμάτων.

Η είδηση ήρθε στην δημοσιότητα μετά από απάντηση του ίδιου του Elon Musk αυτοπροσώπως σε πελάτη που είχε ήδη πάρει σειρά για να του παραδοθεί το Model 3 που είχε παραγγείλει. Ο πελάτης αναζητά τον λόγο της καθυστέρησης και της νέας αναβολής της παράδοσης του αυτοκινήτου του, και ο Musk δίνει όπως βλέπουμε παρακάτω την δική του εκδοχή για τον λόγο που συμβαίνει αυτό.

Όπως βλέπουμε ο ίδιος o Musk αναγνωρίζει τα σημαντικά προβλήματα που έχει στην διαδικασία του βαψίματος, τα οποία προσθέτουν ένα ακόμα εμπόδιο στην απρόσκοπτη παράδοση του αυτοκινήτου. Μάλιστα αποκαλύπτει ότι το χρώμα με τις μεγαλύτερες δυσκολίες είναι το κόκκινο.

Ο ίδιος πάντως προσπαθεί να αντιστρέψει την εικόνα λέγοντας ότι όλα αυτά γίνονται για να είναι σίγουρη η Tesla για την ποιότητα του αυτοκινήτου που παραδίδει. Αυτό βέβαια ελάχιστα πείθει πέραν από εκείνους που είναι φανατικοί της εταιρίας, και βέβαια δεν μπορεί να σταθεί ως δικαιολογία για καμία από τις μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου, με πολλαπλάσια παραγωγή και πολύ πιο σύνθετες διαδικασίες.