Δείτε Live την δράση στο φεστιβάλ του Goodwood (Video)


ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΠΙΟ ΣΠΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ SUPERCARS ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ. 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 6/7/2019

To Festival Of Speed στο Goodwood συνεχίζεται για τρίτη ημέρα, δίνοντας την ευκαιρία στους λάτρεις των τεσσάρων τροχών να ταξιδέψουν στο ένδοξο παρελθόν αλλά και στο πολλά υποσχόμενο μέλλον της αυτοκίνησης. 

Μεταξύ άλλων, στο φετινό Goodwood Festival of Speed θα πραγματοποιήσουν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους προτάσεις, όπως το νέο Land Rover Defender και το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Honda e, χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε το πλήθος των αγωνιστικών τετράτροχων ή των μονοθεσίων που θα βρεθούν στην αφετηρία της ανάβασης του φημισμένου λόφου, καλύπτοντας μπροστά σε εκαντοντάδες χιλιάδες θεατές την απόσταση του 1,86 χιλιομέτρου.

Ήδη έχουν παρελάσει σημαντικά νέα και ενδιαφέροντα μοντέλα, ενώ έχει καταρριφθεί και το ρεκόρ της ανάβασης από το VW I.D R. Παρακολουθήστε ζωντανά στο παρακάτω Link την σημερινή δράση, που έχει πολλά και ενδιαφέροντα να παρουσιάσει.