Δείτε live την παρουσίαση της τελευταίας Aston Martin Vantage με V12 κινητήρα (video)


Συντονιστείτε και δείτε ζωντανά τα αποκαλυπτήρια της νέας Aston Martin Vantage, που αναμένεται να είναι η τελευταία των... Βρετανών πριν περάσει στην εποχή της ηλεκτροκίνησης.

  • 16/3/2022

Οι άνθρωποι της Aston Martin έχουν φορέσει τα καλά τους και ετοιμάζονται να παρουσιάσουν στο κοινό τη νέα Vantage που θα φέρει ένα νέο V12 σύνολο και θα είναι η τελευταία αυτού του είδους στην ιστορία της βρετανικής φίρμας.

Δεν θα πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε ότι η Aston Martin έχει "υποσχεθεί" ότι μέχρι το 2030 τουλάχιστον οι μισές από τις ετήσιες πωλήσεις της θα αφορούν ηλεκτροκίνητα μοντέλα.

Από τη στιγμή που η τρέχουσα γενιά της Aston Martin Vantage κινείται χάρη σε έναν τετράλιτρο V8 κινητήρα με διπλό turbo και αποδίδει 527 PS (έχει την σφραγίδα της Mercedes-Benz), θα πρέπει να θεωρούμε ως δεδομένο ότι η νέα πρόταση θα έρθει ακόμα πιο δυναμική.

Με τα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα, η νέα Vantage θα χαρακτηρίζεται από την αεροδυναμική της σχεδίαση, το μεγαλύτερο πλάτος αλλά και το νέας έμπνευση καπό που αναμένεται να φέρει μεγάλα ανοίγματα για πιο αποτελεσματική εισαγωγή αέρα.

Μετατροπές θα δούμε και στο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων το οποίο θα πρέπει να… ανέβει επίπεδο για να μπορέσει να τα βγάλει πέρα με το νέο κινητήριο σύνολο.

Η επίσημη παρουσίαση της νέας Aston Martin Vantage έχει οριστεί για τις 14:00 την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 και μπορείτε να την παρακολουθήσετε live στο παρακάτω video.

Δείτε live την παρουσίαση…

Πηγή: Aston Martin