Δείτε μία 1962 Chevrolet Corvette να κάνει «βουτιά» στο κενό μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη της (video)


Μία 1962 Chevrolet Corvette έπεσε από τη ράμπα του φορτηγού που τη μετέφερε στον νέο της ιδιοκτήτη, εξαιτίας... κακού υπολογισμού.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: BRING A TRAILER, pmcafrica - Twitter
  • 8/4/2023

Το να βλέπει κανείς το νέο του αυτοκίνητο να καταφτάνει είναι μία μαγευτική εμπειρία που γεμίζει χαρά. Για τον οδηγό της συγκεκριμένης 1962 Chevrolet Corvette, τα πράγματα ήταν κάπως διαφορετικά, αφού το μοντέλο που είχε αγοράσει σε δημοπρασία πριν λίγους μήνες, «βούτηξε» από το πίσω μέρος του φορτηγού που το μετέφερε, δημιουργώντας εξαιρετικά μεγάλη ζημιά.

Στιγμιότυπο του συμβάντος έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και η διαδικασία είναι πραγματικά σπαρακτική. Το video ξεκινά με την Corvette να ετοιμάζεται για να βγει από το φορτηγό, το οποίο τη μετέφερε στον νέο της ιδιοκτήτη. Ο οδηγός του φορτηγού κατεβαίνει για να επιβλέψει τη διαδικασία εκφόρτωσης και τοποθετεί μία σφήνα πίσω από το πίσω αριστερά ελαστικό, θεωρώντας ότι αυτό είναι αρκετό.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μόλις το αυτοκίνητο ξεκίνησε να βρίσκεται σε κίνηση, πήρε την «κατηφόρα,» πέφτοντας από τη ράμπα του φορτηγού. Δεν αναμένεται ο νέος ιδιοκτήτης να οδηγήσει σύντομα το απόκτημά του, αφού η ζημιά είναι εκτεταμένη.

Η σύγκρουση της Corvette με το έδαφος είχε ως πρώτο θύμα το πίσω μέρος του αμαξώματος, με το μπροστινό μέρος να γδέρνεται πάνω στη ράμπα την ώρα της πτώσης. Το καπάκι της μπροστινής δεξιάς ζάντας αποκολλήθηκε από τη σύγκρουση, ενώ και η ανάρτηση ή και το πλαίσιο του οχήματος ενδέχεται να έχουν «τραυματιστεί» σοβαρά.

Η δημοπρασία στην οποία ο άτυχος οδηγός απέκτησε την κλασική 1962 Chevrolet Corvette έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο, όποτε και το μοντέλο ήταν διαθέσιμο μέσω του Bring A Trailer, με εκείνο να «πιάνει» 111.000 δολάρια. Πριν περάσει στα χέρια του νέου ιδιοκτήτη, το όχημα «έζησε» με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του για 44 χρόνια, και βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση πριν τη δημοπρασία.

Μάλιστα, είχε κερδίσει βραβεία κορυφαίας απόδοσης από την ένωση επισκευαστών Corvette το 1998 και το 2002, καθιστώντας το όχι μόνο ένα κλασικό και πανέμορφο, θρυλικό αυτοκίνητο, αλλά κι ένα που έχει λάβει διακρίσεις στον τομέα του

Δείτε το στιγμιότυπο: