Δείτε μια Lamborghini Aventador SV να «φτύνει» φλόγες στο δυναμόμετρο (video)


Δυναμώστε τα ηχεία σας και απολαύστε το κεντρομήχανο ιταλικό sportscar να... τα δίνει όλα στο δωμάτιο του δυναμόμετρου. 

  • 19/1/2022

Πριν από λίγους μήνες η Lamborghini μας ενημέρωσε ότι βάζει τέλος στην παραγωγή της δημοφιλούς Aventador παρουσιάζοντας την τελευταία πρόταση, την Ulitmae των 769 PS. Με αυτό τον τρόπο έριξε αυλαία σε μια επιτυχημένη 10ετή πορεία του εμβληματικού κεντρομήχανου sportscar το οποίο δανείστηκε το όνομά του από τον πιο γενναίο ταύρο της Plaza de Toros στη Σαραγόσα.

Εφεξής θα χαζεύουμε τις αρετές της Aventador θα είναι μέσα από videos στο YouTube όπως αυτό που ανέβηκε από το κανάλι NM2255 και παρουσιάζει μία SV να τα δίνει όλα στο δυναμόμετρο. Το θέαμα περιλαμβάνει έναν εξωπραγματικό ήχο από τα τέσσερα τελικά των εξατμίσεων, που γίνεται όλο και πιο άγριος όσο το στροφόμετρο πλησιάζει τις 8.500 rpm.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη Lamborghini φέρει εξατμίσεις Capristo ενώ έχει αφαιρεθεί ο καταλύτης, που δεν αποτελεί την πιο eco-friendly επιλογή αλλά το αποτέλεσμα είναι εκκωφαντικό. Ακόμα και σε στιγμές που δεν επιταχύνει ραγδαία οι εξατμίσεις βγάζουν φλόγες από τα τελικά, όπου είναι το αποτέλεσμα της ανάφλεξης του άκαυτου καυσίμου.

Δείτε το εντυπωσιακό video….