Δείτε μια πρώτη προσέγγιση στη νέα γενιά το Opel Mokka X


Ένα νεο rendering μας δείχνει με σχετικά μεγάλη ακρίβεια το πως θα δείχνει το νέο crossover της Opel

  • 19/3/2020

Έχοντας ήδη κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο κάποιες κατασκοπευτικές εικόνες από το νέο Opel Mokka, φαίνεται ακόμα και με το καμουφλάρισμα ότι θα πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό αυτοκίνητο από αυτό που γνωρίζουμε, με πιο μοντέρνες αναλογίες στο αμάξωμα και μία καινούργια αρχιτεκτονική σε ότι αφορά τα μηχανικά του μέρη.

Οι συνήθεις ύποπτοι του Kolesa.ru ετοίμασαν ένα όσο πιο πιστό rendering γίνεται με βάση τις υπάρχουσες πληροφορίες και την εμπειρία που έχουν γενικώς στις καλές μαντεψιές για τον τελικό σχεδιασμό του αυτοκινήτου.

Όπως φαίνεται πρόκειται για ένα σαφώς πιο νεανικό και μοντέρνο αυτοκίνητο με αρκετά στοιχεία από την σχεδιαστική γλώσσα των Crossland X και Grandland X αλλά και πιο δυναμικό, έχοντας όπως προκύπτει και από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες ένα εμφανές κουπέ στοιχείο στο πίσω μέρος με αρκετά επικλινή οροφή.

Από εκεί και πέρα το σίγουρο είναι ότι θα χρησιμοποιεί την γνωστή πλατφόρμα του γκρουπ PSA που ήδη βρίσκεται σε αρκετά αυτοκίνητα του ομίλου, ενώ υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να εμφανιστεί εξ αρχής και ως αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, χρησιμοποιώντας την δομή του DS3 Crossback E-Tense με την μπαταρία των 50 kWh και την αυτονομία των 300 χιλιομέτρων. Η παρουσίασή του αναμένεται μετά το τέλος της χρονιάς όπου θα έχουμε περισσότερες και πιο ασφαλής πληροφορίες.