Δείτε πως η Lotus γιορτάζει τα 70 της χρόνια! (Video)


Πολύ λάστιχο, καθόλου επεξεργασία εικόνας στους υπολογιστές και μπόλικο γκάζι είναι ο τρόπος που επέλεξε η Lotus να μας θυμίσει τα 70ά γενέθλιά της.
 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 18/8/2018

Μπορεί να μην έχει βγάλει κάποιο πραγματικά καινούργιο αυτοκίνητο εδώ και κάμποσα χρόνια, και να έχει αφήσει όλες τις ελπίδες της στην ξένη χρηματοδότηση και κάποιο επερχόμενο (και αναπόφευκτο...) SUV, όμως η Lotus δεν παύει να είναι μία ιστορία από μόνη της για ολόκληρη την αυτοκινητοβομηχανία.

Μία ιστορία που κρατά πλέον 70 χρόνια, καθώς φέτος η εταιρία γιορτάζει το κλείσιμο της έβδομης δεκαετίας της ζωής της. Και για να κάνει το πάρτι των γενεθλίων έκλεισε μία πίστα, πήρε μία Exige Cup 410 και μία Evora GT410 Sport και έκανε τη γιορτή με τον τρόπο που γνωρίζει καλύτερα.

Όπως βλέπουμε στο εξαιρετικό video τα δύο μοντέλα της εταιρίας κάνουν διάφορα, καίγοντας λάστιχα και βενζίνη. Και χωρίς την χρήση προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών (τα λεγόμενα και CGI) ολοκληρώνουν το έργο τους: την αναγραφή επί της ασφάλτου του αριθμού "70". Πατήστε το play και απολαύστε το (έχει και ωραίο ήχο).