Δείτε πώς κατασκευάζεται η ηλεκτροκίνητη Porsche Taycan (Video)


ΕΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ TAYCAN ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ PORSCHE.

  • 14/7/2020

Ίσως αυτή να μην είναι η πρώτη φορά που παρακολουθείτε ένα video από τη γραμμή παραγωγής ενός αυτοκινήτου. Αν μάλιστα είστε οπαδός ή έστω λάτρης των σπορ αυτοκινήτων ίσως να έχετε έρθει ξανά σε οπτική επαφή με το «γυμνό» αμάξωμα μιας Porsche.

Βέβαια η Taycan δεν είναι μια οποιαδήποτε Porsche. Είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητομοντέλο στην ιστορία της γερμανικής φίρμας και κατά πολλούς η κορυφαία ηλεκτροκίνητη πρόταση των ημέρων μας.

Κάπως έτσι, λοιπόν, το video από τη γραμμή παραγωγής της Taycan αποκτά ιδιαίτερη αξία. Όχι απαραίτητα… συναισθηματική αλλά και τεχνολογική μιας και πρόκειται ένα από τα πλέον προηγμένα δείγματα του είδους της.

Ανάμεσα στα εντυπωσιακά στοιχεία που παρατίθενται κατά τη διάρκεια του video, ξεχωρίζει το γεγονός ότι για την κατασκευή ηλεκτροκίνητης Porsche χρησιμοποιούνται καλώδια που φτάνουν σε μήκος τα 35,5 χιλιόμετρα, ενώ για την αεροδυναμική εξέλιξη του αμαξώματος απαιτήθηκαν περισσότερες από 1.500 ώρες δοκιμών στην αεροδυναμική σήραγγα.

Αυτά και άλλα πολλά μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στο διάρκειας μίας ώρας video, το οποίο εκτός των άλλων θα σας εξασφαλίσει μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι μπορεί να συμβαίνει στη γραμμή παραγωγής ενός αυτοκινήτου και δη ενός ηλεκτροκίνητου sportscar.