Δείτε πρώτοι το εσωτερικό του VW ID. Buzz!


Οι πρώτες απόλυτα διαφωτιστικές φωτογραφίες από το εσωτερικό του ηλεκτρικού Volkswagen ID. Buzz διέρρευσαν σήμερα στο διαδίκτυο και αποκαλύπτουν ένα πολύ μοντέρνο και φωτεινό εσωτερικό με επιλογές χρωμάτων που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. 

  • 30/1/2022

Η Volkswagen ανακοίνωσε και επίσημα ότι θα κάνει τα αποκαλυπτήρια του νέου ID. Buzz στις 9 Μαρτίου και μέχρι τότε μας είχε δώσει μία πρώτη γεύση από το νέο ηλεκτρικό της βαν με πολλές teaser εικόνες. Σήμερα όμως, διέρρευσαν στο διαδίκτυο και οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του πολυαναμενόμενου ηλεκτρικού μοντέλου που αποκαλύπτουν ένα ιδιαίτερα φωτεινό και μοντέρνο σχεδιασμό για την καμπίνα του γερμανικού μοντέλου.

Οι ομοιότητες με τα άλλα ηλεκτρικά μοντέλα της οικογένειας των ηλεκτρικών μοντέλων ID. της γερμανικής φίρμας είναι πολλές. Ξεκινώντας από τον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων πάνω από το τιμόνι και συνεχίζοντας με το σύστημα infotainment στο κέντρο του ταμπλό. Ακόμα και τα πεντάλ φρένου και γκαζιού είναι φερμένα από τα υπόλοιπα ID. μοντέλα, κάτι που φαντάζει ως απολύτως λογικό.

Το τιμόνι είναι πανομοιότυπο με αυτό που βλέπουμε και στο μικρότερο ηλεκτρικό ID.3. Οι χρωματικές επιλογές για τα καθίσματα με το συνδυασμό λευκών και πορτοκαλί τόνων ξεφεύγουν από τα βαρετά και συνηθισμένα γκρι-μαύρα εσωτερικά, ενώ ο ίδιος χρωματικός συνδυασμός υπάρχει και στα εσωτερικά των θυρών, θυμίζοντας πολύ τα κλασικά two tone βαν της VW.

Περνώντας στη μεσαία σειρά καθισμάτων, συνεχίζεται και εκεί ο ίδιος χρωματικά συνδυασμός, ενώ αυτά μπορούν να αναδιπλώνονται, αλλά όχι πλήρως και πολύ χαμηλά στο δάπεδο, πιθανότατα λόγω της ύπαρξης των μπαταριών από κάτω.

Ο χώρος φόρτωσης είναι τεράστιος και αρκετά εκμεταλλεύσιμος με την πρώτη ματιά, προσφέροντας επίπεδο πάτωμα και μεγάλο μήκος, υποδεικνύοντας τη δυνατότητα ύπαρξης και τρίτης σειράς καθισμάτων.