Δείτε τη γέννηση της Porsche Taycan (Video)


Η ΠΡΩΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ PORSCHE, Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ TAYCAN, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΗΔΗ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΦΙΡΜΑΣ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 4/10/2019

H κατασκευή ενός αυτοκινήτου αποτελεί από μόνη της μιας εξαιρετικά ενδιαφέρουσα διαδικασία, όταν όμως πρόκειται για την πρώτη αμιγώς ηλεκτρική πρόταση στην ιστορία της Porsche αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Η περίφημη Porsche Taycan κατασκευάζεται στη μονάδα που διατηρεί η γερμανική φίρμα στο Τσουφενχάουζεν, όπου και επενδύθηκαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ με σκοπό την παραγωγή του ηλεκτροκίνητου sportscar.

Επί της ουσίας οι Γερμανοί δημιούργησαν ένα νέο εργοστάσιο μέσα σε ένα ήδη υπάρχον, «ανοίγοντας» με αυτόν τον τρόπο περισσότερες από 1.200 νέες θέσεις εργασίας.

Μάλιστα, η γραμμή παραγωγής της Porsche Taycan είναι η πρώτη στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας που διαθέτει ένα ρομποτικό σύστημα μεταφοράς οχημάτων.

Το διάρκειας μισής ώρας video της Porsche προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει κανείς τη γραμμής παραγωγής ενός αμιγώς ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου – κατά πολλούς κορυφαίο του είδους, αγγίζοντας στην κορυφαία του έκδοση τους 761 ίππους.