Δείτε τη Lamborghini Huracan Sterrato να… τα δίνει όλα στο χώμα (video)


H Lamborghini παρουσίασε το πρώτο teaser video της Huracan Sterrato κορυφώνοντας την αγωνία ενόψει της πλήρης αποκάλυψης του off-road μοντέλου.

  • 26/7/2022

Το ημερολόγιο έδειχνε "Ιούνιος 2019" όταν η Lamborghini αποφάσισε να γνωστοποιήσει την πρόθεσή της για την κατασκευή ενός supercar που θα μπορεί να αποχωρίζεται την άσφαλτο και θα ξεδιπλώνει τη δύναμή του σε off-road διαδρομές.

Η αρχή έγινε με την παρουσίαση του concept Huracan Sterrato (Sterrato στα ιταλικά σημαίνει «βρώμικο») και πλέον έφτασε η στιγμή για να δούμε μέσα στο επόμενο διάστημα και το μοντέλο παραγωγής που θα κουβαλάει αρκετά από τα στοιχεία της πρωτότυπης πρότασης, μεταξύ των οποίων είναι φυσικά και η ονομασία.

Προκειμένου η Lamborghini να χτίσει hype για την παρουσίαση του μοντέλου, πριν από λίγες ώρες ανέβασε ένα teaser video στο YouTube το οποίο παρουσιάζει το αυτοκίνητο καλυμμένο με καμουφλάζ να κάνει τα… δικά του μέσα σε κακοτράχαλα μονοπάτια. Η πλοκή θέλει τη Lamborghini Huracan Sterrato σε κόντρα με ένα ποδήλατο που κάνει downhill.

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα αναφέρουν ότι στο κομμάτι του κινητήρα δεν θα δούμε αλλαγές σε σχέση με τον V10 που συνοδεύει τις υπόλοιπες Huracan. Πρόκειται για ένα ατμοσφαιρικό σύνολο με χωρητικότητα 5.2 λίτρων που αποδίδει 640 PS και 545 Nm ροπής

Δείτε το teaser video….