Δείτε τη νέα BMW M4 CSL να σπάει τα χρονόμετρα στο Nurburgring (video)


Η BMW M4 CSL είναι και επισήμως το πιο γρήγορο αυτοκίνητο παραγωγής των Βαυαρών στην «Πράσινη Κόλαση». Δείτε τον χρόνο που έκανε.

  • 20/5/2022

Λίγες ώρες έχουν περάσει από την επίσημη παρουσίαση της νέας BMW M4 CSL και η εταιρεία φρόντισε να ενημερώσει τους 1.000 τυχερούς κατόχους που θα έχουν την ευκαιρία να την αποκτήσουν για τις ακραίες επιδόσεις της.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε video στο οποίο το coupe μπαίνει στην πίστα του Nurburgring και προσπαθεί να σπάσει το ρεκόρ της BMW M4 GTS που σημειώθηκε το 2015 λίγο μετά την αποκάλυψή της.

Έχοντας στη θέση του οδηγού τον Jorg Weidinger που συμμετείχε ενεργά στην ανάπτυξη του αυτοκινήτου, η νέα πρόταση κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ στο Nordschleife κατεβάζοντας τον χρόνο για κάτι περισσότερο από 7 sec. Πιο συγκεκριμένα ο χρόνος της προηγούμενης γενιάς ήταν 7:27.88 ενώ η προσπάθεια της BMW M4 CSL ολοκληρώθηκε σε 7:20.20.

Παρακολουθώντας το video με την προσπάθεια θα δείτε στο 7:05 τον Weidinger να αγγίζει τα 300 km/h στη μεγάλη ευθεία και λίγο πριν ολοκληρώσει την προσπάθεια. Θυμίζουμε ότι η BMW ανακοίνωσε πως η νέα M4 μπορεί να επιταχύνει το 0-100 km/h σε 3.6 sec. ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 307 km/h.

Δείτε το video…