Δείτε την απίστευτη Mercedes-AMG Project One σε βίντεο (video)


Ακόμη και ακίνητο το μοναδικό hypercar της γερμανικής εταιρίας κόβει την ανάσα και δείχνει πόσο ταχύτατο θα είναι ανυπομονώντας για το επόμενο βίντεο που θα το δείχνει σε κίνηση.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 11/5/2018

Η Mercedes-AMG είχε αποκαλύψει πλήρως την απίστευτη Project One τον περσινό Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης, αλλά από τότε δεν είχαμε κάποια παραπάνω πληροφορία. Τώρα η γερμανική εταιρία επανέρχεται με ένα όμορφο βίντεο που δείχνει το υβριδικό hypercar να βρίσκεται στην περιοχή Indian Wells Valley της Καλιφόρνια.

Το βίντεο είναι μικρής διάρκειας αλλά όταν πρόκειται για ένα απίστευτο τετράτροχο με τεχνολογία από την Formula 1 και με άδεια κυκλοφορίας για τον δρόμο, τότε αξίζει να παρακολουθήσει κανείς το κάθε δευτερόλεπτο.

Υπενθυμίζεται πως η Project One θα αποδίδει 1.000 με 1.100 PS και το σύστημα πρόωσης περιλαμβάνει έναν turbo V6 του 1,6 lt από την Mercedes-AMG F1 σε συνδυασμό με τέσσερις ηλεκτροκινητήρες. Και τα 275 αυτοκίνητα έχουν πωληθεί ήδη (τιμή περίπου στα 2,3 εκ. ευρώ) και οι πρώτες παραδόσεις ξεκινούν το 2019.