Δείτε την BMW 3.0 CSL Hommage να κάνει γύρους στο Nurburging (video)


Η BMW 3.0 CSL Hommage επιστρέφει στην «Πράσινη Κόλαση» και κάνει γύρους στην πίστα, καταγράφοντας την πρώτη της εμφάνιση σε video.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / VIDEO: Automotive Mike
  • 17/10/2022

Η BMW 3.0 CSL Hommage κάνει το ντεμπούτο της και σε video, σχεδόν 3 μήνες αφού κυκλοφόρησαν οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του μοντέλου. Την ευκαιρία μας δίνει ο φακός του καναλιού Automotive Mike στο YouTube, ο οποίος βρέθηκε στην πίστα του Nurburgring την ώρα που η CSL Hommage έκανε γύρους.

Παρόλο που η BMW δεν έχει αποκαλύψει τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, ο ήχος και η ταχύτητα επιδεικνύουν ότι η βαυαρική εταιρεία θα χρησιμοποιήσει τον ίδιο S58 τούρμπο εξακύλινδρο κινητήρα που φέρει και η M4.

Ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων φαίνεται να έχει προτιμηθεί, κρίνοντας από τον ήχο που κάνει η Hommage κατά την αλλαγή ταχυτήτων. Αυτό επιβεβαιώνεται εν μέρει από την ειδική εμφάνιση του οχήματος, η οποία είναι εμπνευσμένη από εμβληματικά μοντέλα της BMW, και φέρει την επιγραφή «6MT FTW,» όπου 6 = σχέσεις, M = Manual (χειροκίνητο) και T = Transmission (σύστημα μετάδοσης).

Όπως προαναφέρθηκε, η BMW 3.0 CSL Hommage δεν είναι τελείως καμουφλαρισμένη, καθώς φέρει ένα πολύ ιδιαίτερο livery εμπνευσμένο από την κληρονομιά και την ιστορία της εταιρείας.

Το κόστος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από τους Γερμανούς, όμως σύμφωνα με το BMW Blog, η τιμή της CSL Hommage αναμένεται να κυμανθεί στα 750.000 ευρώ, ενώ λέγεται ότι η παραγωγή θα περιοριστεί στις 50 μονάδες.

Δείτε την BMW 3.0 CSL Hommage εν δράση: