Δείτε την εντυπωσιακή αναγέννηση αυτής της Mercedes 300 SL Roadster (video)


Η αποκατάσταση της εν λόγω Mercedes 300 SL Roadster στην παλιά της δόξα είναι πραγματικά απολαυστική.

  • ΦΩΤΟ: I AM Detailing - YouTube
  • 19/2/2023

H Mercedes-Benz 300 SL αποτελεί ένα εμβληματικό μοντέλο, και ειδικά στην έκδοση Roadster είναι και ένα εξαιρετικά σπάνιο δημιούργημα μία άλλης εποχής.

Μία από αυτές βρέθηκε να «αναστηλώνεται» από τους ανθρώπους του καναλιού I AM Detailing στο YouTube, και κουβαλά σημαντική ιστορία. Ανήκε σε μέλος του Gullwing Group International, και διένυσε μεγάλο μέρος της ζωής της σε διάφορες περιοδείες του Gullwing Group - περισσότερο από πολλά αντίστοιχα μοντέλα της μάρκας.

Στα χέρια του I AM Detailing, η 300 SL Roadster περνά μία διαδικασία αναζωογόνησης και αναστήλωσης απολύτως αναγκαία για να επανέλθει αυτή στη προτεραία κατάστασή της.

Επιλέχθηκε να διατηρηθεί το εσωτερικό ως ήταν, αλλά για το εξωτερικό και τα μηχανικά μέρη υπήρξαν αντικαταστάσεις. Και οι δύο διαδικασίες δείχνουν τι διαφορά έχει η αποκατάσταση και η διατήρηση, και πόσο σημαντικές είναι κι οι δύο σε ό,τι αφορά τα ιστορικά αυτοκίνητα.

Παράλληλα, το κάτω μέρος του αυτοκινήτου, μαζί με τις ζάντες και τον χώρο του κινητήρα πέρασαν στεγνό, ψυχρό καθάρισμα, ενώ προστέθηκε και νέα προστατευτική επίστρωση.

Δείτε περισσότερα στο σχετικό βίντεο: