Δείτε την πρώτη φώτο του Adam Driver στο ρόλο του Enzo Ferrari (photo)


Ο Adam Driver μεταμορφώνεται στον θρυλικό Enzo Ferrari, για τις ανάγκες της ταινίας Ferrari, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 8/10/2022

Ο Adam Driver είναι έτοιμος να υποδυθεί τον θρύλο της αυτοκίνησης και των αγωνιστικών δρώμενων, Enzo Ferrari, στην ομώνυμη ταινία, Ferrari, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023.

Σύμφωνα με το Variety, η ταινία παρουσιάζει το καλοκαίρι του1957, δηλαδή την εποχή κατά την οποία η Ferrari βρέθηκε πολύ κοντά στη χρεοκοπία, την ίδια ώρα που ο ίδιος ο Enzo αντιμετώπιζε προβλήματα με τη σύζυγό του, Laura Ferrari, την οποία υποδύεται η Penelope Cruz. Με αυτό το παρασκήνιο, η Ferrari αγωνίζεται στον αγώνα Mille Miglia εκείνης της χρονιάς.

Με δεδομένο ότι ο Enzo Ferrari γεννήθηκε το 1898, ο Adam Driver καλείται να υποδυθεί έναν 59χρονο άντρα, ενώ εκείνος είναι μόλις 38. Οι αισθητικές διαφορές είναι φανερές, με τον Driver να μοιάζει νεότερος, καθώς, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία που διέρρευσε στα social media, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ειδικά εφέ ή μακιγιάζ ώστε να φαίνεται γηραιότερος.

Τον Adam Driver πλαισιώνουν στην ταινία, όπως ειπώθηκε και παραπάνω, η Penelope Cruz, στον ρόλο της Laura Ferrari, συζύγου του Enzo, η Shailene Woodley, η οποία υποδύεται την Lina Lardi, ερωμένη του, αλλά και ο Patrick Dempsey, που θα ερμηνεύσει τον ρόλο του οδηγού αγώνων, Piero Taruffi.

Στα ηνία της σκηνοθεσίας βρίσκεται ο Michael Mann, γνωστός για τη σειρά Miami Vice, αλλά και για την ταινία Heat και The Insider, ενώ ο Erik Messerschmidt θα αναλάβει ρόλο διευθυντή φωτογραφίας. Το σενάριο είναι βασισμένο στο βιβλίο του Brock YatesEnzo Ferrari – The Man and the Machine, που εκδόθηκε το 1991.