Δείτε την πρώτη φωτογραφία της Lamborghini Huracan Sterrato χωρίς καμουφλάζ


Λίγη ώρα πριν απο την επίσημη παρουσίαση διέρρευσε στο διαδίκτυο η πρώτη φωτογραφία της off-road πρότασης των Ιταλών χωρίς ίχνος καμουφλάζ.

  • 13/4/2022

H Lamborghini δοκιμάζει εδώ και μήνες τη νέα Huracan Sterrato η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί από τους Ιταλούς ως η off-road έκδοση του μοντέλου. Μέσα από αυτές τις δοκιμές είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε αρκετές φορές σε επαφή με τη σιλουέτα της, αφού ο κατασκοπευτικός φακός κατάφερε να τη συλλάβει σε διαφορετικές περιπτώσεις.

Ωστόσο, λίγες ώρες πριν από την επίσημη αποκάλυψη έρχεται το Cochespias στο Instagram για να αποκαλύψει πλήρως το νέο μοντέλο χωρίς να υπάρχει καμία κάλυψη στο αμάξωμα.

Στη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε ξεχωρίζουν αμέσως τα «δάνεια» της νέας πρότασης από το concept Sterrato με την μεγάλη διαφορά να εντοπίζεται στην απουσία του LED προβολέα που είχαμε δει στην οροφή. 

Αναφορικά με τον κινητήρα δεν αναμένεται να δούμε αλλαγές σε σχέση με το V10 σύνολο που συνοδεύει τις υπόλοιπες Huracan. Πρόκειται για έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα με χωρητικότητα 5.2 λίτρων που αποδίδει 640 PS και 545 Nm ροπής. Περισσότερα όμως θα μάθουμε στην επίσημη αποκάλυψη της πρότασης.

Πηγή: Instagram/ Cochespias