Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του μικρού αδελφού του Ford Bronco


Το μίνι Bronco, κρίνοντας από τις φωτογραφίες του, έχει χαρακτηριστική εμφάνιση που συνδυάζει το ρετρό με το μοντέρνο.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 14/11/2018

Το νέο Bronco είναι από τα μεγάλο project της Ford, μιας και θα αποτελεί τη σύγχρονη έκδοση του διάσημου προγόνου του. Η οποία θα υιοθετεί τις κλασικές γραμμές και αναλογίες του αμαξώματος, ενώ στα πλάνα της εταιρείας υπάρχει και ένα πιο μικρό μοντέλο στο ίδιο στυλ.

Το μικρό Bronco λοιπόν ή baby Bronco, όπως αρέσκονται να το αποκαλούν οι Αμερικανοί, εμφανίστηκε σε μια ιστοσελίδα της Ford όπου είχαν ανάβει φωτογραφίες από την ετήσια συνάντηση των αντιπροσώπων της μάρκας στο Las Vegas. Βέβαια αναφέρεται πως πρόκειται για το Bronco αλλά οι ομοιότητες με τις teaser εικόνες του “baby” μάλλον οδηγούν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για το δεύτερο.

Όπως και να έχει πάντως η εικόνα του είναι ταυτόχρονα ρετρό και σύγχρονη, γεγονός που δίνει πόντους στους σχεδιαστές της μάρκας, ενώ χαρακτηριστικοί είναι οι στρογγυλοί προβολείς με τα LED φώτα ημέρας στην περίμετρό τους.

Παρόλο πάντως που οι επικεφαλής της Ford το έδειξαν, προκειμένου να δώσουν μια εικόνα στους αντιπροσώπους τους για το τι έχουν να περιμένουν, η εμφάνιση του baby Bronco δεν θα είναι άμεση. Και αυτό γιατί θα προηγηθεί το κανονικό Bronco, κάτι που αναμένεται να γίνει κατά τη διάρκεια του 2020.