Δείτε το εντυπωσιακό trailer του Fast X - Ο Dom, η Letty και τα Dodge Chargers (video)


Το νέο trailer εστιάζει στη σχέση του Dom και της Letty, ενώ δεν λείπουν οι εντυπωσιακές σκηνές που «παντρεύουν» τη δράση με την ταχύτητα.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: The Fast Saga - YouTube
  • 4/5/2023

Ακόμα ένα trailer του Fast X είδε το φως της δημοσιότητας, με το hype για την ταινία να είναι σε πιο υψηλά επίπεδα από ποτέ. Η εταιρεία παραγωγής, οι συντελεστές κι οι ηθοποιοί μετρούν αντίστροφα για τη μεγάλη πρεμιέρα στις 19 Μαΐου, με το νέο trailer να δίνει έμφαση στους δύο χαρακτήρες που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Το video δημοσιεύτηκε στο κανάλι του Fast Saga στο YouTube, κι εστιάζει στο «ταξίδι» του Dom και της Letty μέσα στο χρονικό των ταινιών, και πώς η σχέση τους εξελίχθηκε ανά τα χρόνια. Φυσικά, οι αναφορές στην οικογένεια, τους ανοιχτούς δρόμους και τη διαύγεια του μυαλού δε λείπουν, καθώς ο Vin Diesel κάνει την αφήγηση, όσο οι σκηνές που δείχνουν το ζευγάρι σε προηγούμενες ταινίες εναλλάσσονται.

Στο trailer εμφανίζεται κι ο γιος του Dom, με τη Letty να του λέει ότι οδηγεί σαν τον πατέρα του, προσθέτοντας μία ακόμα νότα που τονίζει το concept της οικογένειας.

Όπως πάντα, η άφθονη δράση που χαρακτηρίζει τις ταινίες του franchise βρίσκεται εκεί. Τεράστιες μεταλλικές μπάλες διαλύουν τα πάντα στο πέρασμά τους, μικροσκοπικές βόμβες που επίσης δεν αφήνουν τίποτα πίσω τους κι αρκετά Dodge Charger για να ανοίξει κανείς τη δική του αντιπροσωπεία, είναι μερικά από αυτά που θα δούμε στις 19 Μαΐου.

Ακόμα ένα σημαντικό συστατικό της ταινίας φαίνεται να είναι το cast της, αφού ο Jason Momoa (Aquaman) εισέρχεται στη λίστα ηθοποιών που έχουν περάσει από μια ταινία του franchise Fast & Furious. Υποδύεται τον Dante Reyes, τον γιο του εμπόρου ναρκωτικών που είχε σκοτώσει ο Dom κι η οικογένειά του στην πέμπτη ταινία.

Στο cast θα κάνει την είσοδό της κι η Brie Larson (Captain Marvel), η οποία αναλαμβάνει τον ρόλο του μέλους μιας μυστικής κυβερνητικής οργάνωσης. Αναμένεται να επιστρατευθεί στο «στρατόπεδο» του Dom, αν και άλλα μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης δε θα πάρουν την ίδια πορεία.

Το νέο trailer έχει πολλές σκηνές από παλαιότερες ταινίες, κάτι που έχει παρατηρηθεί και σε προηγούμενα trailer του Fast X, όχι όμως σε αυτόν τον βαθμό. Η εταιρεία παραγωγής έχει επιβεβαιώσει ότι αυτή είναι η προτελευταία ταινία του franchise, και φαίνεται ότι η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει. Νοσταλγικές και συναισθηματικές αναδρομές αναμένεται να καταλάβουν μεγάλο μέρος, τόσο του Fast X, όσο και της επόμενης -και τελευταίας- ταινίας.

Δείτε το trailer: