Δείτε το γραφικό εκκίνησης του νέου Honda Civic Type R (video)


Iαπωνικός λογαριασμός στο Twitter αποκάλυψε το γραφικό που εμφανίζεται στον ψηφιακό πίνακα οργάνων του νέου Honda Civic Type R.

  • 24/7/2022

Πριν από λίγες ημέρες και μετά από μία μακρά περίοδο αναμονής, η Honda αποκάλυψε το νέο Civic Type R με το οποίο γιορτάζει την 25η επέτειο του ιαπωνικού hot hatch.

Η τελευταία έκδοση βασίζεται στην 11η γενιά του Honda Civic και ο κατασκευαστής δεν θέλησε ακόμα να αποκαλύψει πλήρως τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, κάτι που σκοπεύει να κάνει μέσα στο επόμενο διάστημα. Μέχρι να φτάσει αυτή η στιγμή ο λογαριασμός @civic_turbo στο Twitter δημοσίευσε ένα video όπου παρουσιάζεται το startup γραφικό στον πίνακα οργάνων όταν εκκινεί το αυτοκίνητο.

To video ξεκινάει με ένα γρήγορο πέρασμα από τη διαδρομή μίας πίστας και στη συνέχεια εμφανίζεται το λογότυπο Type R. Από τη στιγμή που η αποκάλυψη γίνεται από ιαπωνικό λογαριασμό θα πρέπει να θεωρήσουμε ως δεδομένο ότι το συγκεκριμένο γραφικό θα συνοδεύει την αντίστοιχη πρόταση, χωρίς να είναι γνωστό αν θα είναι ίδιο και για τις άλλες χώρες.

Τα δεδομένα μέχρι στιγμής λένε ότι έχουμε να κάνουμε με το πιο γρήγορο Honda Civic Type R στην ιστορία και κάτω από το καπό του θα βρίσκεται το γνωστό τετρακύλινδρο turbo σύνολο των 2,0 λίτρων, που στέλνει τη δύναμή του στους μπροστινούς τροχούς μέσω ενός εξελιγμένου κιβώτιου ταχυτήτων 6 σχέσεων.

Όλες οι απορίες αναμένεται να λυθούν σταδιακά μέχρι να φτάσουμε στο φθινόπωρο όπου και θα ξεκινήσει η παραγωγή. Οι παραγγελίες αναμένεται να ανοίξουν στις αρχές του 2023, με τις πρώτες παραδόσεις στην ευρωπαϊκή αγορά να έρχονται το αμέσως επόμενο διάστημα.