Δείτε το Toyota Yaris WRC του 2021 σε δοκιμές στην Φινλανδία (Video)


Mπορεί κανείς να μην ξέρει τι θα γίνει με το φετινό πρωτάθλημα, όμως στην Τoyota ήδη έχουν ξεκινήσει τις δοκιμές του αγωνιστικού Yaris για την επόμενη σεζόν.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 21/3/2020

Με το φετινό πρωτάθλημα να βρίσκεται στον "αέρα" λόγω της επιδημίας, οι εταιρίες μάλλον θεωρούν την χρονιά χαμένη ή έστω χωρίς ιδιαίτερη σημασία, και δίνουν από τώρα το ενδιαφέρον τους για το 2021.

Πρώτη απ' όλους η Toyota η οποία έχει ένα λόγο παραπάνω λόγω της ύπαρξης του νέου GR Yaris, η ομάδα της οποίας συνελήφθη να κάνει δοκιμές στα δάση της Φινλανδίας με οδηγό τον Juho Hanninen.

Παρά το γεγονός ότι μεσολαβεί σχεδόν ένας χρόνος για να κάνει την εμφάνισή του στο νέο πρωτάθλημα, τα περάσματα είναι εξαιρετικά γρήγορα και αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. 

Το καμουφλάζ δεν αφήνει και πολλά να δούμε πέρα από τα μεγάλα φτερά, την εισαγωγή στην οροφή, μια γιγαντιαία γρίλια και αρκετά αεροδυναμικά βοηθήματα.

Ως προς το φετινό πρωτάθλημα όλοι αναμένουν τις εξελίξεις με την πανδημία για να δουν πότε και που θα ξεκινήσει και πάλι, αν και όπως φαίνεται με την εξάπλωση του ιού, πάμε για καλοκαίρι και βλέπουμε.