Δείτε τον Joe Biden σε burnout με τη δική του "κλασσική" Corvette του 1967


Ο νέος ένοικος του Λευκού Οίκου είναι λάτρης του αυτοκινήτου. Δείτε τον να απολαμβάνει την οδήγηση της Vette του και να επιχειρεί και ένα παντιλικάκι…

  • 8/11/2020

Ως αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, ο Joe Biden είχε εμφανιστεί στην δημοφιλή εκπομπή «Το Γκαράζ του Jay Leno» οδηγώντας την αγαπημένη του Vette. Μια Corvette Stingray του 1967, ενώ ο Leno, οδηγούσε στο συγκεκριμένο επεισόδιο την τότε υπάρχουσα γενιά (MY 2015). Ο κ. J. Biden, αφού εξέφρασε την αγάπη του για τα αυτοκίνητα δεν δίστασε να το γυρίσει λιγάκι και να «καπνίσει» τα λάστιχα της Corvette!

Όχι, δεν έδειξε παραβατική συμπεριφορά, εξάλλου αυτό έγινε σε έναν ιδιωτικό χώρο, απλώς άδραξε την ευκαιρία για να απολαύσει περισσότερο το αγαπημένο του αυτοκίνητο.

Και αυτό καθώς, βάσει της νομοθεσίας των ΗΠΑ, οι πολιτειακοί άρχοντες δεν επιτρέπεται να οδηγούν ακόμη και για έξι μήνες μετά την πολιτική τους αποστρατεία. Έτσι, ένας Vice President των ΗΠΑ που λατρεύει την οδήγηση, θα μπορούσε για σχεδόν εννέα χρόνια έπειτα από την πρώτη εκλογή να του επιτραπεί να πιάσει ξανά τιμόνι στα χέρια. Απίστευτο!

Λάτρης του αυτοκινήτου ο νέος  πλανητάρχης  έχει στην κατοχή του τον αμερικάνικο θρύλο, μια Corvette Singray του 1967 και δεν χάνει ευκαιρία να την οδηγεί!
Λάτρης του αυτοκινήτου ο νέος "πλανητάρχης" έχει στην κατοχή του τον αμερικάνικο θρύλο, μια Corvette Singray του 1967 και δεν χάνει ευκαιρία να την οδηγεί!

Αυτή ήταν η ακριβής κατάσταση στην οποία βρισκόταν ως αντιπρόεδρος ο J. Biden από τότε που ανέλαβε το αξίωμα. Του επετράπει  μόλις τρείς φορές από ως Vice Pressident στην κυβέρνηση του Barack Obama να οδηγήσει την  πανέμορφη Corvette του. Tον αμερικάνικο θρύλο, μια καταπράσινη Stingray μοντέλο του 1967, φυσικά, σε άψογη κατάσταση.

Έτσι, ο J. Biden που δεν χάνει την ευκαιρία να βρεθεί πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου του, αποδέχθηκε την πρόταση της τηλεοπτικής εκπομπής «Jay Leno’s Garage», όπου δείχνει πολύ χαρούμενος πίσω από τον τιμόνι της δικής του Vette.

Απολαύστε τον….

ΠΗΓΗ: CAR AND DRIVER USA, ROAD AND TRACK