Δείτε τον Lando Norris να παραλαμβάνει την ειδικά διαμορφωμένη για τον ίδιο McLaren 765LT Spider (video)


Η McLaren Special Operations ετοίμασε μία ειδική 765LT Spider για τα μάτια του Lando Norris και μόνο.

  • ΦΩΤΟ: MCLAREN AUTOMOTIVE / YOUTUBE
  • 16/5/2023

Η 765LT Spider βρίσκεται πια στην παραγωγή εδώ και δύο χρόνια, ως μία πιο ακραία μορφή της 720S, και θα συνεχίσει να παράγεται παρά την πρόσφατη κυκλοφορία της 750S.

Ο Lando Norris έλαβε από τη McLaren, για την οποία φυσικά οδηγεί στη Formula 1, και συγκεκριμένα από το τμήμα της Special Operations, μία ειδική έκδοση του μοντέλου.

Την παραλαβή αυτού του ενός εκ των 765 αντιτύπων της 765LT Spider κατέγραψε η κάμερα του καναλιού της McLaren Automotive στο YouTube.

Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε ένα βαθύ μπλε χρώμα, με αρκετό ανθρακόνημα να χρησιμοποιείται σε διάφορα μέρη του, καθώς και κίτρινες λεπτομέρειες στις δαγκάνες των φρένων και στο αμάξωμα, που ταιριάζουν με το κράνος που χρησιμοποιεί ο Βρετανός οδηγός στη Formula 1.

Στα προσκέφαλα των καθισμάτων θα βρει κανείς ραμμένο το 'LN', από το όνομα του οδηγού, ενώ υπάρχει και μία ειδική πλακέτα που αναφέρει πως έγινε ειδική παραγγελία από την MSO για τον Lando Norris.

Για την ιστορία, η 765T Spider φέρει κινητήρα V8 4 λίτρων με απόδοση 765 PS και 800 Nm ροπής, με την κίνηση να μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός 7τάχυτου, αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων με διπλό συμπλέκτη. Έτσι, το supercar φτάνει τα 100 km/h σε 2,8 δευτερόλεπτα, και τα 200 km/h σε 7,2 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα στα 330 km/h.

Δείτε το σχετικό βίντεο: