Δείτε τον Max Verstappen να βγαίνει off-road με το Honda HR-V (video)


Ο Max Verstappen έκανε ένα διάλειμμα και έβγαλε βόλτα το νέο Honda HR-V, οδηγώντας το μακριά από τον αστικό ιστό, σε δάση και χωράφια.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: HondaVideo - YouTube
  • 18/1/2023

Η Honda μπορεί να έφυγε από τη Formula 1, όμως η σχέση της με την Red Bull παραμένει αδιάσπαστη, αφού επέκτεινε τη συνεργασία της με την ομάδα, παρέχοντας κινητήρες έως και το 2026, όποτε και θα τεθούν σε ισχύ οι νέοι κανονισμοί για τις μονάδες ισχύος. Οι Ιάπωνες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να επιστρέψουν το 2026, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα, ενώ το λογότυπο της εταιρείας επέστρεψε στα μονοθέσια της Red Bull και της AlphaTauri ήδη από το Grand Prix Ιαπωνίας κι έπειτα, με τις δύο εταιρείες να συνεχίζουν τη συνεργασία τους πρακτικά από εκεί όπου την άφησαν.

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Max Verstappen, έχει οδηγήσει πολλά από τα νέα μοντέλα της Honda, όπως για παράδειγμα το Honda E, αλλά και το Honda Civic Type R. Τώρα, ο πιλότος της Red Bull εμφανίζεται σε ένα διαφημιστικό σποτ να οδηγεί το νέο Honda HR-V, το οποίο είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη, την Ιαπωνία, και άλλες αγορές, όπως η Β. Αμερική.

Φυσικά, η γρήγορη οδήγηση είναι κάτι που θα ταίριαζε σε έναν οδηγό σαν τον Verstappen, κι έτσι και γίνεται. Ο Ολλανδός οδηγεί το όχημα μέσα σε δάση και επαρχιακούς δρόμους, καταλήγοντας σε ένα χωράφι, όπου και απενεργοποιεί τον κινητήρα και απολαμβάνει το τοπίο. Όμως, οι δουλείες ενός πρωταθλητή δε σταματούν ποτέ, κι έτσι τα Red Bull HQ ζητούν από τον πιλότο να επιστρέψει πίσω στα κεντρικά γραφεία του Ην. Βασιλείου στο Milton Keynes.

Το συγκεκριμένο HR-V φαίνεται να έχει τροποποιηθεί ειδικά για τον Verstappen, αφού οι πινακίδες κυκλοφορίας του διαβάζουν 'MV33 HRV', που υποδεικνύουν τα αρχικάτου ονόματος και τον προσωπικό του αγωνιστικό αριθμό, 33, που χρησιμοποιούσε μέχρι και το τέλος της σεζόν του 2021, πριν τοποθετήσει στη μύτη της Red Bull του τον αριθμό 1.

Δείτε τον Max Verstappen να κάνει βόλτες με το Honda HR-V: