Δείτε τον Shaquille O'Neal να οδηγεί ένα… smart (Video)


Ένα μικρό και ταπεινό smart αποτελεί το ιδανικό όχημα αστικής μετακίνησης ακόμα και για των τεραστίων διαστάσεων Shaquille O'Neal, ο οποίος δείχνει να μην έχει χάσει την πλαστικότητα των κινήσεών του.

  • 19/2/2021

Ένα από τα κορυφαία «πεντάρια» και τα… μεγαλύτερα αστέρια στην ιστορία του NBA, ο πασίγνωστος Shaquille O'Neal, εθεάθη στο κέντρο της Νέας Υόρκης να οδηγεί ένα από τα… μικρότερα τετράτροχα στην ιστορία της αυτοκίνησης.

Ήταν Αύγουστος του 2019 όταν ο «Big Shaq» εντοπίστηκε από οπαδούς στην καρδιά της Νέας Υόρκης, προσπαθώντας ανεπιτυχώς να αποφύγει τις πολλές κουβέντες. Ο πελώριος Shaquille O'Neal ήταν βιαστικός και επιχείρησε να βρει καταφύγιο στο αυτοκίνητό του που είχε σταθμεύσει λίγα μέτρα μακρύτερα.

Και εδώ ξεκινούν οι εκπλήξεις, καθώς με ύψος 2,16 μέτρα και βάρος σχεδόν 150 κιλών πρώην μπασκετμπολίστας των Lakers και των Orlando Magic, άνοιξε την πόρτα ενός smart fortwo, μπαίνοντας με χαρακτηριστική ευκολία στη θέση του οδηγού.

Ναι, σωστά διαβάσατε. Ο Shaquille O'Neal οδηγούσε στο κέντρο της Νέας Υόρκης ένα smart, κάτι που για οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο στον πλανήτη θα ήταν φυσιολογικό, όχι όμως και για κάποιον με τη σωματοδομή του «Shaq».

Απολαυστικός όσο και στα παρκέ, όπου πανηγύρισε τρία πρωταθλήματα, ο Shaquille O'Neal δείχνει να μην διακατέχεται από την προβλεπόμενη -για έναν σταρ του μεγέθους του- επιδειξιμανία.