Δεκαεπτάχρονος διαλύει μια Porsche 911 GT3


Άσχημη κατάληξη είχε η βραδινή εξόρμηση ενός δεκαεπτάχρονου στην Ουαλία, ο οποίος «δανείστηκε» και διέλυσε μια Porsche 911 GT3 συγγενικού του προσώπου.

  • ΠΗΓΗ: South Wales Police Roads Policing Unit
  • 30/7/2020

Βαρύτατες κατηγορίες θα κληθεί να αντιμετωπίσει ένας δεκαεπτάχρονος Ουαλός ο οποίος επέλεξε μια λευκή Porsche 911 GT3 για να πραγματοποιήσει τη βραδινή του βόλτα.

Βέβαια, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα σχεδίαζε ο δεκαεπτάχρονος, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του γερμανικού sportscar με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου και να γίνει ένα με την οργιώδη Φύση της ουαλικής γης.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα, δεν χρειάζεται ωστόσο και πολύ σκέψη για να αντιληφθεί κανείς τη δυσκολία χειρισμού ενός εξακύλινδρου sportscar 500 ίππων από έναν δεκαεπτάχρονο.

Αυτό που αποδείχθηκε είναι ότι ο έφηβος petrolhead είχε «δανειστεί» τη λευκή Porsche χωρίς να πάρει την άδεια του ιδιοκτήτη της, ο οποίο τυχαίνει να αποτελεί συγγενικό του πρόσωπο.

Μένει να αποδειχθεί, λοιπόν, αν οι κατηγορίες για την κλοπή του αυτοκινήτου θα αποσυρθούν ή αν οι εξηγήσεις που θα δώσει ο δεκαεπτάχρονος θα ικανοποιήσουν το συγγενικό του περιβάλλον.

Στα καλά νέα της ημέρα, παρά την ολική καταστροφή της Porsche 911 GT3, ο αδέξιος χειριστής δεν υπέστη κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Διαβάστε ακόμα:

To αθώο test drive μιας Ferrari F40 οδήγησε στην απόλυτη καταστροφή