Δεν έχασαν χρόνο: Ιδού η πρώτη «φτιαγμένη» Ferrari Purosangue (photos)


Αν δε σας αρκεί η Ferrari Purosangue ως έχει, η DMC προσφέρει την πρώτη αναβαθμισμένη εκδοχή του πρώτου SUV από το Μαρανέλο.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: DMC
  • 10/12/2022

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από όταν κυκλοφόρησε η Ferrari Purosangue, όμως αυτό δε σταμάτησε την DMC από το να «πειράξει» το ιταλικό SUV, και να το μετατρέψει στην Purosangue Fuego.

Εκ πρώτης όψεως, οι αλλαγές φαίνονται από το νέο, φαρδύτερο αμάξωμα, καθώς και με το έντονο χρώμα Cherry Red που το κάνει να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο.

Στα νέα μέρη συγκαταλέγονται νέα φτερά πάνω από τους τροχούς από ανθρακόνημα, «ασορτί» ποδιές στο πλάι, και δύο πίσω spoilers: ένα στην οροφή κι ένα στην άκρη του tailgate.

Η DMC προσφέρει και επιλογή για εμπρός χείλος, νέο καπό και πίσω διαχύτη, φυσικά όλα κατασκευασμένα από ανθρακόνημα.

Και με δεδομένο ότι οι πρώτες Purosangueθα παραδοθούν εντός του 2023, η DMC, για να κατασκευάσει τα εξαρτήματα, έπρεπε να κάνει σκανάρει ένα αντίτυπο σε τρεις διαστάσεις, πετυχαίνοντας ακρίβεια 0,2 χιλιοστών.

Μέσα σε όλες τις αναβαθμίσεις προσφέρονται ζάντες 24 ιντσών και εξάτμιση από τιτάνιο της ZESAD.

Θυμίζουμε πως στην «καρδιά» της Purosangue βρίσκεται ένας V12, 6,5 lt με απόδοση 724 PS και ροπή που αγγίζει τα 716 Nm. Κάπως έτσι, μπορεί να κάνει τα 0-100 km/h εντός 3,3 δευτερολέπτων, ενώ φτάνει την τελική ταχύτητα των 310 km/h.