Δεν το χωράει ο νους: ΟΛΕΣ οι γενιές του Honda Civic... σε ένα test drive! (video)


Από το 1972 έως σήμερα, οι 11 γενιές του αειθαλούς Honda Civic φωτογραφίζονται μαζί και αξιολογούνται σε μία εντυπωσιακή αναδρομή 51 χρόνων.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
  • 21/1/2023

Όταν η Honda παρουσίαζε το καλοκαίρι του 1972 το Civic, ίσως και η ίδια δεν περίμενε την εξαιρετική επιτυχία του μοντέλου. Σήμερα, σχεδόν 51 χρόνια μετά, το αγαπημένο hatchback βρίσκεται στην 11η γενιά του και εξακολουθεί να προκαλεί συγκινήσεις, ιδίως στην έκδοση Type R.

Ξεκινώντας από δίθυρο coupe και τρίθυρο hatchback, μεγαλώνοντας σε 4θυρο sedan και 5θυρο liftback, αποτελώντας έμπνευση για μοντέλα όπως το CRX, το Prelude και το CR-V, το Civic διατηρείται νεότατο και άφθαρτο και όλα δείχνουν ότι θα μας συντροφεύει για αρκετά χρόνια ακόμα.

Συχνά σε αυτές τις περιπτώσεις, αρκετοί λάτρεις ενός μοντέλου δεν έχουν προλάβει να δουν όλες τις γενιές του και πολλοί θα ήθελαν να έχουν μια πλήρη εικόνα της ιστορικής διαδρομής του. Εγχείρημα που φαντάζει δύσκολο, αν όχι αδύνατο.

Κι όμως. Το αμερικάνικο κανάλι Donut Media του YouTube συγκέντρωσε όλες τις γενιές του Honda Civic σε ένα video. Ναι, όλες! Και όχι απλά τις παρουσίασε, αλλά τις… παρέταξε σε ένα συγκεκριμένο χώρο, τις φωτογράφισε, τις οδήγησε και τις βαθμολόγησε!

Μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι αληθινό. Σε αυτές τις περιπτώσεις, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Απολαύστε το video και γνωρίστε, θυμηθείτε ή συγκινηθείτε!