Δεν του λείπει τίποτα, μια χαρά παιδί είναι - Η απάντηση του Musk για το «ειδύλλιο» με την CEO της GM


Δεν είναι συνηθισμένο να βλέπουμε δύο στελέχη αντίπαλων αυτοκινητοβιομηχανιών να κυκλοφορούν πιασμένοι χέρ-χέρι. Δείτε πώς ξεκίνησε η ιστορία.

  • ΦΩΤΟ: @blovereviews/Twitter
  • 28/3/2023

Εδώ και λίγες ημέρες έχει γίνει ένα μικρός χαμός στα social media με την ατάκα «Καταρχάς να σου πω ότι ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι. Δόξα τω Θεώ μια χαρά παιδί είμαι». Αυτή τη φράση τη χρησιμοποίησε κατά κόρον Έλληνας χρήστης των social media για να προσεγγίσει γυναίκες μέσω μηνυμάτων.

Σχεδόν παράλληλα άρχισε να κυκλοφορεί στο Twitter φωτογραφία του Elon Musk που τον δείχνει να είναι πιασμένος χέρι-χέρι με τη CEO της General Motors, Mary Barra.

Όπως είναι λογικό η λήψη έκανε τον γύρο του διαδικτύου αφού δεν είναι συνηθισμένο να βλέπει κανείς δύο κορυφαία στελέχη της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, που ανήκουν σε αντίπαλα «στρατόπεδα», να διατηρούν σχέση και μάλιστα να μην φοβούνται να την κρύψουν.

Η φωτογραφία ανέβηκε στον λογαριασμό @blovereviews στο Twitter και ακολούθησε ένα πανικός με τους χρήστες να σπεύδουν να διαδώσουν τα... συγκλονιστικά νέα. Η αλήθεια ωστόσο είναι ότι η φωτογραφία είναι fake και δημιουργήθηκε μέσω ενός εργαλείου τεχνητής νοημοσύνης, τα οποία έχουν γίνει της μόδας το τελευταίο διάστημα.

Προφανώς το Twitter από τη μεριά του έσπευσε να χαρακτηρίσει τη φωτογραφία ως προϊόν τεχνητής νοημοσύνης ενώ και ο ίδιος ο Elon Musk μπήκε στα σχόλια και τόνισε ότι ποτέ δεν θα ντυνόταν με αυτά τα ρούχα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο χρήστης του Twitter που ξεκίνησε αυτή την ιστορία, ανέβασε και άλλες φωτό από το υποτιθέμενο ζευγάρι ενώ δεν δίστασε να εμφανίσει τον Elon Musk πιασμένο χέρι-χέρι με την πολιτικό των Δημοκρατικών, Alexandria Ocasio-Cortez.

Λίγες ώρες μετά δημοσίευσε στο YouTube ένα αναλυτικό video με το οποίο προσπάθησε να εξηγήσει το πως ξεκίνησε η ιστορία, τονίζοντας παράλληλα πόσο σοκαριστικά έχει αναπτυχθεί η τεχνητή νοημοσύνη...