Δεν υπάρχει αυτό το Audi A1 Sportback από την ABT (video)


Αυτή τη φορά η ABT κατάφερε να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο μεταμορφώνοντας το μικρότερο Audi σε έναν από τους μεγαλύτερους διαόλους!

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 27/9/2019

O Daniel Abt είναι γνωστός οδηγός αγώνων με την ομάδα της Audi Sport ABT και αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Formula E. Το επώνυμο του δεν κρύβει καμία σύμπτωση αφού ο Daniel είναι γιος του Hans-Jurgen Abt, της πασίγνωστης εταιρίας βελτιώσεων και αναβαθμίσεων ABT Sportsline.

Ένα από τα αγαπημένα χόμπι του Daniel Abt είναι το κανάλι του στο YouTube και παρακάτω θα τον δείτε με το τερατάκι Audi A1 “1of1”, όπως το αποκαλεί. Πως αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς αυτό το A1 της Audi με το εμφατικά μυώδες body-kit, την τεράστια φτερούγα στο πίσω μέρος, τις 19άρες μονό-μπούλονες ζάντες και τα 400 άλογα που υπάρχουν κάτω από το καπό;

Πολλά από τα στοιχεία του αμαξώματος (παρατηρείστε πως η μία πλευρά είναι κόκκινη και η άλλη μαύρη) είναι εμπνευσμένα από τους αγώνες του DTM, ενώ τα «χρυσά» δαχτυλίδια στις σφυρήλατες ζάντες (ανάμεσα στον δίσκο και τα μπράτσα) μας παραπέμπουν στα ηλεκτρικά μονοθέσια της Formula E.

Πίσω υπάρχουν διπλές μπούκες με διάμετρο 114 mm και ένας μεγάλος διαχύτης. Όσο για το εσωτερικό, αυτό είναι πλήρως ντυμένο με αλκαντάρα και φυσικά διαθέτει και κλωβό ασφαλείας. Περισσότερα μπορείτε να δείτε (και να ακούσετε) στο παρακάτω βίντεο.

Διαβάστε εδώ για τα νέα Aud RS Q3 και Q3 Sportback των 400 ίππων.