Διάκριση για την αξιοπιστία της Peugeot στη Γαλλία


Σε διαγωνισμό που πραγματοποίησε γαλλικό περιοδικό, η Peugeot κατετάγη στην πρώτη θέση για την αξιοπιστία των μοντέλων της.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 17/9/2020

Το γαλλικό εβδομαδιαίο περιοδικό αυτοκινήτου «Le Journal de l’Automobile» πραγματοποίησε για δέκατη τρίτη χρονιά τον «Διαγωνισμό καλύτερης μάρκας», όπως ονομάζεται. Σε αυτόν, συμμετέχουν τόσο αναγνώστες αυτού –όσο και ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, γενικότερα –, με σκοπό να καταγραφεί η άποψή τους και η κρίση τους για το ποια αυτοκινητοβιομηχανία ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες. Το περιοδικό έχει θεσπίσει τρία βραβεία που αφορούν στην αξιοπιστία, την ασφάλεια και τη προστασία του περιβάλλοντος, αντίστοιχα.

Βάσει των αποτελεσμάτων, η Peugeot διακρίθηκε στο τομέα της αξιοπιστίας και της απονεμήθηκε το σχετικό βραβείο. Σύμφωνα με τα στοιχεία, τα 2/3 όσων συμμετείχαν στην έρευνα, την προέκριναν στην πρώτη θέση, απαντώντας στην ερώτηση «ποια μάρκα έχει τις καλύτερες επιδόσεις στον τομέα της αξιοπιστίας;». Ο κ. Guillaume Couzy (αριστερά στη φωτογραφία), Γενικός Διευθυντής της Peugeot Γαλλίας, δήλωσε πως η πρωτιά της μάρκας στον τομέα της αξιοπιστίας συνάδει απόλυτα με το ευρύτερο πνεύμα της εταιρείας, καθώς αυτή αποτελεί μέρος του DNA της εδώ και 210 χρόνια.