Διαρροή: Aυτό είναι το πίσω μέρος της νέας BMW M3 Competition των 510 PS!


Ένας ιδιαίτερα σπορ διαχύτης και τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης συνθέτουν το πίσω τμήμα της νέας BMW M3, παράλληλα με την διακριτική αεροτομή.

  • 22/10/2019

Φωτογραφία που διέρρευσε στο Facebook από τη σελίδα του Evolve Automotive, αποκαλύπτει το πίσω τμήμα της νέας σειράς BMW M3.

Η νέα έκδοση του σπορ μοντέλου της Βαυαρικής φίρμας που αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον στην αγορά για προφανείς λόγους, εφοδιάζεται με έναν υπερτροφοδοτούμενο εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα που οι εκτιμήσεις θέλουν να αποδίδει 500 ίππους ισχύ στην κορυφαία έκδοση (Competition).

Η φωτογραφία εκτιμάται ότι έχει τραβηχτεί στη γραμμή συναρμολόγησης και αποδεικνύει ένα πραγματικά πολύ ελκυστικό πίσω τμήμα που προδιαθέτει για τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Ο μεγάλος διαχύτης, οι τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης, αλλά και το σπόιλερ συνθέτουν την εικόνα ενός πραγματικά σπορ αυτοκινήτου φτιαγμένου για τις πίστες.

Ο κινητήρας που εφοδιάζει τη νέα BMW M3 Competition είναι ο ίδιος που χρησιμοποιείται και στις θηριώδεις Χ3 Μ και Χ4 Μ, δηλαδή ο 3.0 lt Turbocharged, μόνο που για την περίσταση έχει δεχθεί βελτιώσεις και μπορεί να αποδώσει ισχύ 510 ίππους.

Όλη αυτή η δύναμη περνάει και στους τέσσερις τροχούς από αυτόματο κιβώτιο, ενώ πληροφορίες θέλουν στην κορυφαία έκδοση αυτή να μην είναι διαθέσιμο μηχανικό κιβώτιο. Οι πιο απλές εκδόσεις της Μ3 θα αποδίδουν 480 ίππους, όπως και τα Μ SUVs της BMW, όπως και να έχει περισσότερους από τους 450 ίππους της υπάρχουσας M3 Competition.

Στα μέσα του 2020 αναμένεται το λανσάρισμα του μοντέλου….

Μείνετε συντονισμένοι!

ΠΗΓΗ: Evolve Automotive