Διέρρευσαν οι πρώτες επίσημες (;) φωτογραφίες της Toyota Supra


Ένα "λάθος" της γερμανικής αντιπροσωπείας έφερε στο φως δύο εικόνες που σχεδόν σίγουρα δείχνουν την Toyota Supra στην τελική της μορφή.
 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 29/12/2018

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα σίριαλ των τελευταίων ετών στην αυτοκινητοβιομηχανία ήταν (και παραμένει για λίγες ακόμα ημέρες) η παρουσίαση της νέας Toyota Supra. Ο συνεχιστής μιας μεγάλης παράδοσης της ιαπωνικής εταιρίας εκτός από το ότι καθυστέρησε αρκετά στην εξέλιξή του, πέρασε και από 40 κύματα δημοσιεύσεων και αποκαλύψεων σχετικά με την σχεδίασή του.

Το τελευταίο -ελπίζουμε- επεισόδιο είναι αυτό που κυκλοφορεί σήμερα στο διαδίκτυο, με δύο εικόνες που είναι μάλλον αυτές που εμφανίζουν το μοντέλο στην οριστική του μορφή. Και λέμε "μάλλον" γιατί με την Toyota Supra και αυτό που έχει γίνει τους τελευταίους μήνες κανείς δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρους.

Όπως και να έχει αυτή τη φορά φαίνεται ότι βρισκόμαστε εμπρός στο real thing. Οι δύο φωτογραφίες ήρθαν στην επιφάνεια μετά από ερώτηση δύο Γερμανών φίλων στην αντιπροσωπεία της χώρας τους σχετικά με την Supra. Προς μεγάλη τους έκπληξη πήραν πίσω αυτές τις δύο φωτογραφίες, οι οποίες μετά από λίγη ώρα κατέβηκαν, δίνοντας και πάλι την θέση του στο αυτοκίνητο με καμουφλάζ.

Αν και πάλι υπάρχει μια ελάχιστη δόση αμφιβολίας μήπως βρισκόμαστε σε μία τεχνητή διαρροή, στην πράξη βλέπουμε ένα αυτοκίνητο που είναι αρκετά κοντά σε όσα έχουμε δει τις τελευταίες ημέρες, με ελάχιστες διαφοροποιήσεις, κυριως στον εμπρός προφυλακτήρα. 

Το γερμανικό τμήμα της Toyota πάντως είναι και αρκετά ενεργό στην παρουσίαση της Supra καθώς ήταν αυτό που έδωσε πρώτο τις πληροφορίες ότι θα παρουσιαστεί επίσημα στις 14 Ιανουαρίου στην έκθεση του Ντιτρόιτ. Λίγες ημέρες έμειναν λοιπόν για τα πλήρη αποκαλυπτήρια της ντίβας της Toyota, αν και όπως φαίνεται αμέσως μετά θα αρχίσει ένας δεύτερος κύκλος για την cabrio έκδοση αλλά και για την φημολογούμενη κορυφαία σπορ εκδοχή της.