Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του ανανεωμένου Skoda Superb


Μια ξεκάθαρη εικόνα για τις αισθητικές παρεμβάσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην ανανεωμένη εκδοχή του Skoda Superb μάς εξασφαλίζουν οι πρώτες φωτογραφίες του αυτοκινήτου που διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 23/1/2019

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν οι πρώτες ανεπίσημες μεν, διαφωτιστικές δε φωτογραφίες του ανανεωμένου Skoda Superb. To κορυφαίο sedan της τσεχικής αυτοκινητοβιομηχανίας πρόκειται σύντομα να προσαρμόσεις τις προδιαγραφές στις νέες τεχνολογικές επιταγές του ομίλου αυτοκινητοβιομηχανιών VW, ενσωματώνοντας νέες εφαρμογές άνεσης και ασφάλειας και εμπλουτίζοντας την γκάμα με αποδοτικότερα κινητήρια σύνολα.

Κρίνοντας, πάντως, από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, οι παρεμβάσεις στις επιφάνειες του αμαξώματος δεν αλλάζουν ουσιαστικά τη μέχρι σήμερα γνωστή εικόνα του αυτοκινήτου. Στο μπροστινό τμήμα, ξεχωρίζουν οι ανασχεδιασμένοι προβολείς ομίχλης, ενώ στο πίσω η χρωμιωμένη μπάρα που συνδέει τα φωτιστικά σώματα διατρέχοντας το πίσω καπό.

Κάτω από τις μεταλλικές επιφάνειες του αμαξώματος σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του νέου τετρακύλινδρου TSI κινητήρα του 1,5 λίτρου σε εκδόσεις των 130 και των 150 ίππων και με την τεχνολογία της αδρανοποίησης κυλίνδρων.