Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του Land Rover Defender


Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Land Rover Defender, η επίσημη πρεμιέρα του οποίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 9/9/2019

Το νέο Land Rover Defender αποτελεί γεγονός. Οι πρώτες εικόνες του εμβληματικού off roader κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου αποκαλύπτοντας με κάθε λεπτομέρεια τις σχεδιαστικές και μη προδιαγραφές του.

Με την επίσημη πρεμιέρα του να είναι προγραμματισμένη για τις 10/9 στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, το Land Rover Defender ήρθε στο φως εξαιτίας της συμμετοχής του στο τεύχος του νοτιοαφρικανικού περιοδικού SA 4X4.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το Land Rover Defender θα διαθέτει 29,1 εξατοστά απόσταση από το έδαφος, με τη γωνία προσέγγισης να φτάνει τις 38 μοίρες και εκείνη της διαφυγής τις 40 μοίρες.

Το σύστημα μετάδοσης και στους τέσσερις τροχούς θα διαθέτει σχέσεις υποπολλαπλασιασμού, κεντρικό διαφορικό και προαιρετικά πίσω διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Παράλληλα το σύστημα διαχείρισης πρόσφυσης Terrain Response θα προσαρμόζει την κατανομή της ροπής στους τέσσερις τροχούς ώστε οι εκτός δρόμου ικανότητες του αυτοκινήτου να ενισχύονται περαιτέρω.

Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες, στη βάση της γκάμα του νέου Land Rover Defender πρόκειται να τοποθετηθεί ένας δίλιτρος diesel κινητήρας 237 ίππων, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής ενός εξακύλινδρου βενζινοκίνητου συνόλου 3,0 λίτρων με απόδοση 394 ίππων.